TERNAT - Op afspraak naar het recyclagepark

TERNAT - Op afspraak naar het recyclagepark

Img_4062
 

Vanaf morgen opent het recyclagepark van Ternat opnieuw de deuren. Alleen wie op voorhand een afspraak maakt, mag binnen. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, zijn deze verstrengde voorwaarden van toepassing:

Maak een afspraak via milieu@ternat.be. Je ontvangt een uur waarop je langs kan komen in het recyclagepark. Enkel inwoners die een afspraak maakten, zullen toegelaten worden op het recyclagepark. De openingsuren blijven behouden. Kom alleen. Kom enkel met twee indien je hulp nodig hebt bij het lossen van de wagen.

ENKEL met volgende afvalstoffen kan je terecht op het recyclagepark: KGA (klein gevaarlijk afval), elektronische toestellen, hout, papier & karton, tuinafval, grofvuil, plastics, herbruikbare goederen. Sorteer vooraf het afval goed in de verschillende fracties. Zoals geldt bij alle verplaatsingen, geldt ook hier dat wanneer je niet dringend van je afval af moet, je je bezoek uitstelt.

Op het recyclagepark zelf wordt de werking ook aangepast: Bij het aanschuiven blijf je in je wagen zitten Een parkwachter bekijkt al even wat je meehebt. Afvalstoffen die je niet kan afleveren, zal je opnieuw mee naar huis dienen te nemen.

Wacht op een teken van de parkwachter om het park te betreden. Het aantal bezoekers die tegelijk op het park kunnen aanwezig zijn, wordt namelijk beperkt om de regels rond social distancing te kunnen opvolgen.

Je kan enkel elektronisch betalen voor betalende afvalstoffen.

Wanneer een container vol is, zal je je afval een volgende keer opnieuw moeten aanbieden. En natuurlijk: hou het veilig, hou het hoffelijk!

Eerder verschenen  

Palmzondag begin van online vieringen van EH Butaye

Geen kermis en ander crisisnieuws binnenkort bij u in de bus 

Van de crisis gebruik maken om problemen met wandelwegen in kaart te brengen

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 apr 2020
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 10 sep 2020
Guido Van Cauwelaert | 10 sep 2020
Guido Van Cauwelaert | 10 sep 2020
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 08 sep 2020
Guido Van Cauwelaert | 08 sep 2020
Guido Van Cauwelaert | 02 sep 2020
Guido Van Cauwelaert | 31 aug 2020
Guido Van Cauwelaert | 31 aug 2020
Guido Van Cauwelaert | 27 aug 2020
Guido Van Cauwelaert | 17 aug 2020

archief