TERNAT - Fintro-kantoor Statiestraat overgenomen

C21

TERNAT - Fintro-kantoor Statiestraat overgenomen

Img_0043
De dagelijkse leiding is vanaf nu in handen van Pascal Vanstraelen, Theo Marsé en Nathalie Fiévet, De verzekeringstak blijft voorlopig in handen van Alfons Van der Elst en zijn dochter Catherine.
 

Het Fintro-bankkantoor in de Statiestraat, rechtover het station, is overgenomen door VMF Finance. Voor de Ternattenaars verandert er niets, het bankkantoor blijft open voor de dagelijkse bankzaken, kredieten en beleggingen.

 

De dagelijkse leiding is vanaf nu in handen van Pascal Vanstraelen, Theo Marsé en Nathalie Fiévet, samen goed voor meer dan zestig jaar ervaring in de bankwereld. Pascal Vanstraelen was bankdirecteur van het ING-kantoor op de markt, maar maakte samen met Theo en Nathalie de overstap naar Fintro. 

 

Pascal Vanstraelen: “De vorige bankdirecteur Alfons ging met bankpensioen en Fintro zocht een overnemer voor het kantoor. Ik heb die kans met beide handen gegrepen en ben blij dat ik dit met Theo en Nathalie kan doen. Veel Ternattenaars kennen ons al van het vorige kantoor en ook hier in de Statiestraat zijn we van plan om, door middel van open en transparante communicatie, het verschil te maken voor onze klanten.”

 

Dichtbij bankieren

“Er verandert voor de huidige klanten niets, buiten de gezichten die ze in het bankkantoor zullen zien,” zegt Vanstraelen. “Je kan nog steeds terecht in het kantoor voor de dagelijkse bankzaken, kredieten en beleggingen.” De verzekeringstak blijft voorlopig in handen van Alfons Van der Elst en zijn dochter Catherine.

 

Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis en focust zich, in tegenstelling tot de grootbanken, op dichtbij bankieren. Dit doen ze door fysieke kantoren te openen en te focussen op persoonlijke service. “Daarom bellen we de komende weken alle bestaande klanten op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek”, aldus Vanstraelen. “We willen onze klanten leren kennen en het kantoor ook echt een gezicht geven. In een Fintro-kantoor kan je nog steeds terecht voor cash afhalingen en deposito’s en kan je ook in de voormiddag zonder afspraak langskomen. Zo blijven we dicht bij de mensen en hopen we een grote meerwaarde voor Ternat te zijn en te blijven.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jul 2024
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 02 sep 2024
Guido van Cauwelaert | 01 sep 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 28 aug 2024
Guido Van Cauwelaert | 28 aug 2024
Guido van Cauwelaert | 24 aug 2024
Guido van Cauwelaert | 20 aug 2024
Guido van Cauwelaert | 18 aug 2024
Guido Van Cauwelaert | 16 aug 2024
Guido van Cauwelaert | 09 aug 2024

archief