Voorzitter Halattraction Jos Appelmans heeft zijn ontslag aangeboden

C21
Halle_carnaval
 

Voorzitter Halattraction Jos Appelmans heeft zijn ontslag aangeboden

Dsc_8871_01__large_
 
Dsc_3171_01__large_
 
Dsc_0176__large__01__large_
 
Dsc_8622_11271_01__large_
 

 Voorzitter Halattraction Jos Appelmans, heeft zijn ontslag aangeboden als voorzitter van Halattraction. Jos Appelmans was nochtans opnieuw verkozen als voorzitter maar kan het niet vinden met sommige andere leden van de vereniging. Wij laten Jos Appelmans zelf aan het woord over deze beslissing.

“Bedankt voor het vertrouwen bij de laatste verkiezingen waar ik met 15op15 stemmen het Voorzitterschap nog een termijn mocht verder doen. Toch heb ik het besluit genomen om af te zien van deze functie naar aanleiding van het verdere resultaat van deze verkiezingen.

Ik kan mij moeilijk vinden in het feit dat goedwerkende leden weggestemd worden en dat voor de invulling van deze posten , waar maar 2op de 15 leden zich geroepen voelde, en waar het toch gaat om verantwoordelijkheden, er maar gekozen werd om de gaten te vullen !

Halattraction is een vereniging van “werkende “ leden en ik stel vast dat, bij sommige leden, het bekomen van een “titel” meer waard is dan het goed draaien van de vereniging en het totale carnavalgebeuren ! Halattraction is meer waard!

Halattraction betekend : in dienst staan van de Carnavalgemeenschap, in dienst staan van de Carnavalgroepen en individuelen , zonder rechten , met alleen plichten. Dit was een van mijn slogans ,dit heb ik jaren via de vereniging willen uitdragen.

Ik heb steeds gezegd dat ik het voorzitterschap zou waarnemen zolang ik mij er goed bij voelde,Ik voel mij nu slecht en het vertrouwen in mijn naaste medewerkers is ver zoek! Het vertrouwen is geschonden en zonder vertrouwen kan je geen vereniging leiden.Ik bied dus met ingang van vandaag mijn ontslag aan als Voorzitter, Ik wens bij deze het allerbeste aan mijn opvolger. De lopende financiële zaken handel ik asap af zonder enig nadelig gevolg voor de vereniging”. Aldus Jos Appelmans.

Ook voor de verenigingen en carnavalisten heeft Jos Appelmans een woordje van dank voor de vele mooie jaren die hij samen met hen beleefd heeft.

Carnavalisten,

Ik heb met jullie een jarenlange geweldige tijd beleefd . Ik dank jullie daarvoor uit de grond van mijn hart , ik hoop dat jullie nog jaren lang zulk geweldig volksfeest kunnen blijven doorvieren , de geweldige groepen vergaderingen, de geweldige stoeten, verkiezingen en alle emoties die deze met zich meebrachten. Prinsen en Prinsessen, Mini s en Senioren , ik wens jullie het beste !

Bedankt ook aan het Stadsbestuur , Politie, Brandweer , Rode Kruis Halle , de verantwoordelijken van de Stadsdiensten, en zeker aan de mannen op het veld … DANK U voor de jarenlange , geweldige samenwerking. Het ga jullie goed!

Ook dank aan de twee lokale Radio s Victoria en Stadsradio Halle voor de inzet , het vertrouwen, en de goede samenwerking. Idem ook aan alle persmedewerkers !

Ik hoop dat mijn opvolgers inzien dat ,een goede samenwerking en vertrouwen met de TOTALE Halse Carnavalgemeenschap ,de basis is waar alles op gebouwd word. Indien dit niet het geval is zijn jullie niet meer nodig!

Aan allen : het heeft absoluut geen zin om via sociale media enige commentaar of vragen te stellen,

Ik ben niet het type die daar op ingaat en dus hoef je langs deze weg geen reactie van mij te verwachten ! Wat wel kan is face 2 face eender waar en wanneer.

Jos Appelmans, Jos 1

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 sep 2018
Devogeleer Emile
© archief Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief