Carnavalitis van radio Victoria bracht ambiance vanuit het volkscafé op t Kassaa

C21
Halle_carnaval
 

Carnavalitis van radio Victoria bracht ambiance vanuit het volkscafé op t Kassaa

Dsc_0760_01__large_
 
Dsc_0773_01__large_
 
Dsc_0780_01__large_
 
Dsc_0783_01__large_
 
Dsc_0795_01__large_
 

Gisterenavond ging het dak eraf in het volkscafé op 't Kassaa voor de uitzending van Carnavalitis.  Voor het 17de jaar op rij brengt Radio Victoria  tot en met Carnaval Halle, live van uit een horecazaak in groot Halle een druk beluisterde carnavalsprogramma met 272 uur muziek, interviews, bezoeken aan de hangars en de naaiateliers  van verschillende carnavalsgroepen, groot en klein.

Met duizenden bereiden mannen en vrouwen die zwaar gestoken zijn door het Halse carnaval zich voor op wat voor hen het belangrijkste feest van het jaar is. 12 maandagen, 2 zaterdagen, 1 zondag duikt Radio Victoria (Happy Music) weer in de coulissen van het Halse carnaval.

Carnavalitis on Tour:

 Ook dit jaar plant men bij Radio Victoria enkele speciale live-uitzendingen tussen de carnavalisten op locatie. Met telkens interviews, live- optredens van Halse artiesten en ..enkele verassingen.

* Zaterdag 9 maart De Nacht van de Carnaval top 100 in de Kazerne.

* Zaterdag 16 maart verbranding van heerschappij, op het Oudstrijdersplein.

* Maandag 18 maart live 11 joer De Fritstop.

* Zondag 24 maart De Carnaval Top 100 vanuit de studio.

* Maandag 25 maart live vanuit het Café Oud Kasteel in Essenbeek.

* Zaterdag  30, 31 maart en 1 april live De Gruute Met / Café De Fazant.

 De nacht van de carnaval top 100!

Ook dit jaar zijn er weeral tientallen nieuwe Halse liedjes opgenomen, hits in wording voor onze carnavalsprogramma’s en de dj’s van de Gruute Met. Maar welke carnavalsnummers scoren

het best bij het publiek.

Vanaf maandag 28 januari tot en met 28 februari kan iedereen mee stemmen op al zijn favoriete Halse en Internationale carnavalhits. Vorig jaar stonden Ronny de Facteur & den Belleman

met een record aantal punten op nummer 1 met “dein stoemen ee venèir” . De prijs voor ‘klassieker van het jaar’ ging naar “Pastapoera” van de Postichkes.

Tijdens de Nacht van de Carnaval top 100 op zaterdag 9 maart vanaf 20u33 wordt de nieuwe uitslag bekend @ De Kazerne in Halle. Met tal van optredens van Halse carnavalsartiesten.

Kaarten hiervoor zijn te koop bij het Streekproducten Centrum. De top 100 hoor je pas op de radio zondag na Kindercarnaval, zondag 24 maart vanaf 13 uur via 105.2 FM of www.radiovictoria.be

Gruute Met live!

Samen met het team van de carnavalswebsite www.gruutemet.be is er tijdens het carnavalsweekend van 30 maart tot 1 april ook weer tv! Tijdens de stoeten en de dolle nachten combineren ze de carnavalsverslaggeving van Victoria met live-beelden van verschillende camera's op de Grote Markt. De uitzendingen van Victoria en Gruute Met TV lokten vorig jaar 118.000 kijkers/luisteraars verspreid over 3 dagen.

Daar doet men ook heel wat uitgeweken Hallenaren een plezier mee. Vorig jaar werd er volop geluisterd en gekeken in Spanje, Frankrijk, Nederland.. Maar zelfs in Canada, China of de VS werd Victoria/Gruute Met TV aangeklikt.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 feb 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief