HALLE – Na het ABBA broodje brengt broodjeszaak Hollywood Sandwich nieuw Carnavalbroodje Poetin

C21
Halle_carnaval
 

HALLE – Na het ABBA broodje brengt broodjeszaak Hollywood Sandwich nieuw Carnavalbroodje Poetin

Dsc_7136_02__large_
 
Dsc_7146_01__large_
 
Dsc_7155_01__large_
 

Sylvie en Christophe van de broodjeszaak Hollywood Sandwich gelegen op het Joseph Possozplein te Halle, bedachte een nieuw broodje voor de Carnavalsdagen genaamd naar het thema van de prinsenverkiezing eerder dit jaar.

Verleden jaar was er het ABBA broodje speciaal bedacht voor het prinsenpaar Jurgen II en Vanessa, dit broodje kende een immense succes, nu twaalf maanden later is dit broodje nog altijd veel gevraagd in de broodjeszaak van Sylvie en Christophe.

Dit jaar was het thema “Rusland” en opnieuw weten Christophe en Sylvie de geschikte combinatie te vinden voor een broodje rond dit thema. Het broodje kreeg de naam Poetin en is een samenstelling van gegrilde kip, tomaten, komkommer, sla en heks’nkaas (special Philadelphia saus).

Het nieuwe prinsenpaar Peter en Cindy vergezeld van het prinsenpaar 2018 Jurgen II en Vanessa mochten als eerste het nieuwe broodje

proeven en waren zeer onder de indruk van de speciale smaak van het “Poetin” broodje.

Christophe nog actief als brandweerman bij de Halse brandweer en Sylvie zijn van plan om elk jaar opnieuw uit te pakken met een nieuw broodje rond het thema van carnaval Halle. De broodjeszaak Hollywood Sandwich liet nu al weten dat ze het carnavalsweekend zal open zijn 24 uur op 24 uur.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 feb 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief