Radio Victoria en Gruute Met TV brengen carnaval Halle tot in de huiskamer

C21
Halle_carnaval
 

Radio Victoria en Gruute Met TV brengen carnaval Halle tot in de huiskamer

Dsc_7706_02__large___large_
 
Dsc_7713_02__large_
 

Samen met het team van de carnavalswebsite www.gruutemet.be brengt Victoria het carnaval tot bij de mensen, die er niet bij kunnen zijn het volledige carnavalsgebeuren tot in de huiskamer. Er werd zelf geïnvesteerd in een extra cameraman om zoveel mogelijk live reacties op te vangen en door te sturen via Victoria Gruute Met TV.

Tijdens het carnavalsweekend van 30 maart tot 1 april, tijdens de stoeten en de dolle nachten combineert het team de belangrijkste momenten en zendt dit uit via het internet. De uitzendingen van Victoria Gruute Met TV lokten vorig jaar 118.000 kijkers en luisteraars. Daar doen ze ook heel wat uitgeweken Hallenaren een groot plezier mee. Vorig jaar werd er volop geluisterd en gekeken in Spanje, Frankrijk, Nederland... Maar zelf in Canada, China of de VS werd Gruute Met TV aangeklikt.

 Projectleider Geert Leunens vertelt:” Het is hartverwarmend dat we elk jaar zoveel reacties krijgen. We doen er duidelijk heel wat mensen een plezier mee. Niet alleen Hallenaren die in het buitenland verblijven. Ook mensen die door ziekte of leeftijd geen 3 dagen op zwier kunnen, kijken en luisteren volop, in verschillende cafés en rusthuizen wordt er zelf op groot scherm gekeken.”

Om onze kijkers nog meer te verwennen, hebben we dit jaar geïnvesteerd in nieuw materiaal, vult Olivier Backvis aan :” We volgen de stoeten op de Grote Markt met 4 verschillende camera’s en 1 mobiele cameraman die tussen het volk loopt en beelden van heel dichtbij kan tonen.

Ook hebben we geïnvesteerd in extra beeldmengapparatuur.

 Victoria Gruute Met TV volgt de stoeten op:

* Zaterdag 30 maart van 16u00 tot 19u00

* Zondag 31 maart van 15u00 tot 19u00 en van 21u00 tot 23u00.

* Maandag 1 april van 18u00 tot 23u00.

Via www.gruutemet.be  en www.radiovictoria.be 

Heel het weekend live op de radio (105.2 FM) van zaterdag tot en met maandag. Het team van de Halse radio Victoria bouwt een tijdelijke studio boven café De Fazant op de Grote Markt.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mrt 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief