BEERSEL - Aquafinwerken in Dworp

BEERSEL - Aquafinwerken in Dworp

Aquafinwerkeninbeersel__foto_editiepajot
 

Burgemeester Hugo Casaer: - "Zoals reeds gemeld organiseerde het gemeentebestuur op 9 april een nieuwe overlegvergadering met Aquafin, de aannemer Heymans Infra, het studiebureau Libost, de openbare vervoersmaatschappij De Lijn en de lokale politie.

Nieuwe en betere afspraken kwamen tot stand.
 
1/ Belangrijk om op te merken is dat het doorgaand verkeer dat normaal verloopt via de Alsembergsesteenweg gedurende enkele maanden omgeleid zal worden via de Lotsesteenweg,Kesterbeeklaan, Laarheidestraat, Sanatoriumstraat, Grootbosstraat, J.B. Woutersstraat en Elsemheidelaan. Doorgaand verkeer zal gedurende enkele maanden worden omgeleid. De werkzone op de Alsembergsesteenweg blijft steeds toegankelijk voor fietsers (afstappen) en voetgangers.
 
2/ De woningen en bedrijven die zich situeren binnen de werfzone tussen de Panoramastraat en Steenblokweg zijn bereikbaar via de Alsembergsesteenweg komende uit de richting Alsemberg. Het personeel en de leveranciers kunnen dus ook de plaats van tewerkstelling en productie bereiken.
 
3/ Alle handelaars zijn bereikbaar in Dworp Centrum komende van de rijrichting Halle. Het gemeentebestuur plaatst ten gunste van de middenstanders de nodige borden voor alle handelszaken, zelfstandige beroepen in Dworp Centrum. Een wildgroei van individuele bordjes wordt aldus vermeden.
 
4/ Alle zijstraten van Dworp zijn bereikbaar.
 
5/ Op de omleiding Elsemheide - watertoren is het toegelaten te parkeren vanaf 16 uur tot 8 uur 's morgens.
 
6/ De bussen van De Lijn en de schoolbussen zullen hun normale traject op voorzichtige wijze kunnen blijven volgen via een smalle doorrijstrook.
 
7/ Een afscherming wordt geplaatst tussen de rijstrook voor de bussen en de zone voor voetgangers en fietsers (afstappen - ingang toegang - sluis)
 
8/ Op de omleiding worden nog door de gemeentediensten grote borden geplaatst "omleiding - gevaarteken kinderen - matig uw snelheid"
 
Hier dus de resultaten van een nuttig overleg. Op maandag 14 april wordt de signalisatie geplaatst. Aquafin belooft regelmatig informatie aan de bewoners.
 
NB:Het verloop van deze werken kan u ook volgen via de website van Aquafin: www.aquafin.be. Op deze site klikt u in de kolom links op ‘werken’, bovenaan de pagina op ‘overzicht werken’, vervolgens selecteert u ‘Beersel’, waar u onder ‘COLL Dworp fase 3A’ de detailfiches kunt selecteren”, besluit burgemeester Hugo Casaer.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 apr 2008
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 09 feb 2020

archief