BEERSEL - Christine zit nog alleen op de rodeostier

C21

BEERSEL - Christine zit nog alleen op de rodeostier

Editiepqjot_christine_foyto__erckx
Foto © Felix Merckx

Op het kermisterrein van Feesten ten Blote in Huizingen zit Christine Vandevelde nog alleen op de rodeostier. Johny Carnier hield het na 38 uren voor bekeken. Of Christine het 100 uur zal volhouden weet men dinsdag om 18 uur.

Vrijdagmiddag klokslag 14 uur n is men op Feesten ten Blote gestart om 100 uur op een rodeostier te zitten. De moedigen van dienst waren Christine Vandevelde en Johny Carnier.
 
Ondanks dat de rodeostier zijn bewegingen beperken waren tot links-rechts en niet ronddraaien moest Johny Carnier er na 38 uur mee stoppen. De pijn aan het zitvlak was niet meer te harden.
 
Ook Christine Vandevelde had de nacht van zondag op maandag enkele moeilijke momenten, maar na een slaappauze van anderhalf uur was ze de inzinking te boven. (De kandidaten mogen per uur enkele minuten rusten. Deze minuten mogen ook opgespaard worden, zodat men langer kan rusten).
Ook Christine heeft pijn aan het zitvlak en de rug. Ze hoopt het wel de honderd uren volte houden. Of zij het haalt weet men dinsdag om 18 uur.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jul 2010
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief