PAJOTTENLAND - Politienieuws

C21

PAJOTTENLAND - Politienieuws

Politie

In Sint-Pieters-Leeuw hebben de woonwagenbewoners de terreinen aan het motel in Ruisbroek verlaten. In hetzelfde Ruisbroek vatte een wagen vuur. In Gooik botsten twee wagens, in Lennik botsen een bromfietser en een wagen. In Huizingen (Beersel) raakte een kind gewond en in Halle werden brandstofdieven gevat.

Woonwagenbewoners vertrekken na tussenkomst van de politie
SINT-PIETERS-LEEUW - Zaterdag 5 juli had een groep van woonwagenbewoners  zich geïnstalleerd op de terreinen naast het AC Motel  aan de E19 in Ruisbroek. Volgens het politiereglement mogen zij, mits toestemming van de burgemeester, ten hoogste 24 uur verblijven op openbaar domein. De burgemeester had toestemming verleend om er tot maandag te blijven. Een 25 - tal woonwagens had dinsdag 08 juli nog geen aanstalten gemaakt om de terreinen te verlaten. De lokale politie is opgetreden om het politiereglement te doen naleven. Omstreeks het middaguur hebben de laatste woonwagens het terrein verlaten.
 
Wagens botsten
GOOIK – Aan het kruispunt Stuivenbergstraat – Populierenstraat komt het voertuig bestuurd door Gertie S uit Edegem in aanrijding met het voertuig bestuurd door Geert D.K uit Gooik. Niemand raakt gewond, enkel stoffelijke schade.

Bromfietser botst met auto voor hem

LENNIK - Dinsdagavond gebeurde omstreeks 20 uur een ongeluk in de Kroonstraat.
Jhonny P uit Lennik komt met zijn bromfiets in aanrijding met een voorliggend voertuig bestuurd door Liam V.G uit Lennik. Niemand raakt gewond, enkel stoffelijke schade.
 
Auto vatte vuur
RUISBROEK - Een wagen is gisteren om 11 uur uitgebrand op een parking van het AC restaurant aan de E19 in Ruisbroek.
 
Kind gewond
HUIZINGEN - Een kind raakte dinsdag omstreeks 16.30 uur lichtgewond toen het in de Sint-Leonarduslaan onder een wagen terechtkwam.
 
Brandstofdieven gevat
BUIZINGEN - De politie van Halle kon in de nacht van maandag op dinsdag twee brandstofdieven vatten. Omstreeks 3.15 uur waren de twee met een darm brandstof aan het overhevelen uit een vrachtwagen in de Nachtegaalstraat in Buizingen. Een buurtbewoner merkte de verdachte gedragingen op en waarschuwde de politie. De dieven reden met een wagen met Litouwse nummerplaat. De agenten kruisten ze de wagen van de dieven en zagen ze de nummerplaat. De politie maakte rechtsomkeer en zette de achtervolging in. Net vóór de oprit van de E19 in Huizingen kon de politie hen klemrijden. In hun wagen lag de brandstof in zakken opgeslagen. De mannen zijn ter beschikking gesteld van het Brusselse parket.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jul 2008
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief