BEERSEL - Kinderopvang in de Malleboot op zaterdag

C21

BEERSEL - Kinderopvang in de Malleboot op zaterdag

Editiepajot
 

Met het nieuwe schooljaar in het vooruitzicht, breidt Opbouwwerk Haviland het aanbod van de Malleboot te Beersel uit met opvang op zaterdag.

Opbouwwerk Haviland-K nam de organisatie van de Malleboot over van het gemeentebestuur van Beersel, en dit vanaf 1 juli. Opbouwwerk Haviland-K werd speciaal daarvoor opgericht en sloot een samenwerkingsovereenkomst af met het gemeentebestuur. Het gemeentebestuur stelt de lokalen ter beschikking en kent een jaarlijkse maximale subsidie toe die Opbouwwerk Haviland in staat moet stellen de activiteiten zoals ze reeds bestonden verder te zetten en uit te breiden.
 
Een eerste belangrijke uitbreiding komt er al meteen vanaf 1 september: opvang op zaterdag voor voorlopig 14 kinderen in de Malleboot te Lot (Beersel). De opvang zal starten vanaf 8 uur en eindigt om 18 uur. Twee begeleid(st)ers zullen daarbij ingezet worden. De Malleboot is gelegen op het Europaplein 1 in Lot (Beersel)
 
De uitbreiding komt er nadat uit verschillende signalen bleek dat er aan deze vorm van opvang behoefte is. De zaterdagopvang wordt gesteund door het gemeentebestuur die een bijkomende financiële stimulans gaf voor dit extra aanbod.
 
De opvang op zaterdag kost 11 euro voor een volledige dag, 6,15 euro voor een halve dag en 4,08 euro voor een derde dag. In de prijs zijn geen maaltijden begrepen. De kinderen brengen hun eigen lunch mee. Een drankje of een koekje kan men er wel kopen.
 
Voor ouders is het belangrijk om weten dat er vooraf ingeschreven moet worden en dat dezelfde tarieven gelden als de opvang tijdens de vakanties. Verantwoordelijke voor de zaterdagopvang is Myriam Coppens, de coördinator van de Malleboot te Huizingen die te bereiken is in Huizingen op het nummer  02/3569583 , en via e-mail myriam.coppens@haviland.be .
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 aug 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 06 okt 2022
Marc Sluys | 05 okt 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 30 sep 2022
Marc Sluys | 26 sep 2022

archief