BEERSEL - Wim Soutaer doet het goed

C21 Css

BEERSEL - Wim Soutaer doet het goed

Editiepajot_wim_soutaer
 

Wim Soutaer behaalde enkele weken geleden met ‘Slaap je hier vannacht’ de Radio 2 Zomerhit. Sinds Idool heeft Wim hard gewerkt aan zijn carrière en koos hij voor het Nederlandstalig repertoire. Vijf jaar geleden won hij met ‘Allemaal’ al eens de prijs voor het “Beste Lied”. Op dit moment behoort Wim tot de kleine kring van artiesten die reeds twee Zomerhit Trofees te pakken heeft. Zopas kwam de opvolger binnen in de Ultratop op nummer 11 en in de Vlaamse Top 10 zelfs helemaal bovenaan op 1! ‘Héél de zomer lang’ is een leuke cover van de Kid Rock-hit ‘All summer long’.

Afgelopen zondag was Wim Soutaer met zijn live band te gast op Maanrock. Wim is sinds dit jaar terug erg actief aan zijn livereputatie aan het werken. Dat hij daar met bravoure in slaagt, was duidelijk te merken op een overvolle Mechelse Grote Markt, die moest worden afgesloten wegens volzet! Wim gaf in Mechelen het beste van zichzelf en dat wist het publiek duidelijk te appreciëren.
 
‘Dichterbij’, het langverwachte 3de album van Wim Soutaer is helemaal klaar. Op 12 september ligt de cd in de winkel, en enkele dagen daarvoor zal Wim het album live op een exclusieve showcase voorstellen.
 
‘HÉÉL DE ZOMER LANG’ – NU VERKRIJGBAAR IN DE WINKEL
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 aug 2008
Editiepajot
Repro Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 jul 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 27 jun 2022

archief