BEERSEL - Weredi Lot met ‘De Rat van de Carré’

BEERSEL - Weredi Lot met ‘De Rat van de Carré’

Foto_de_rat
 

Het Koninklijk Toneelgezelschap WEREDI LOT staat weer klaar met een nieuwe productie. Zij brengen op 7- 8- en 9 november 2008 in CC De MEENT het stuk ‘De Rat van De Carré’ van Alex Van Haecke

Het verhaal speelt zich af in een volkscafé in Lot in de wijk De Carré.
De bazin en haar vaste klanten zijn personages die wij allemaal herkennen vanuit ons dagelijks leven. Een nieuwe klant "De Rat", die in de buurt pas is opgedoken, blijkt al gauw het middelpunt van de gebeurtenissen te worden.
Vanaf het moment van zijn verschijning wordt het leven van iedereen een beetje door elkaar geschud. Maar al snel blijkt dat De Rat niet zomaar juist naar deze buurt is gekomen.
 
Zoals iedereen het wel ooit beleeft, is ook De Rat op een punt in zijn leven gekomen waarop hij probeert bepaalde vergissingen en tekortkomingen uit het verleden recht te zetten.
 
 De "Zwette keupper" is een café vol met zeer herkenbare volkse figuren die samen garant staan voor knotsgekke situaties. De grappen volgen elkaar in een snel tempo op, en af en toe overgoten met een traantje. De garantie voor een onvergetelijke toneelavond.
 
Voor het decor maakt Weredi gebruik van het interieur van het vroeger welgekende Halse café De Fazant-bij georgske. Dit interieur werd hen ter beschikking gesteld door "de flash" van het Pannekoekenhuis.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 okt 2008
Editiepajot
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 04 mrt 2021
Hugo Devillé | 02 mrt 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 26 feb 2021
Marc Sluys | 12 feb 2021

archief