BEERSEL Weredi presenteert dit jaar komedie ‘Motie van wanorde’

C21

BEERSEL Weredi presenteert dit jaar komedie ‘Motie van wanorde’

Editiepajot_bart_devill___weredi
foto Bart Devillé
 

Al sinds eind april van dit jaar is het Koninklijk Toneelgezelschap Weredi Lot, kortweg ‘Weredi’ aan het repeteren voor de eerstvolgende productie van de volwassenen. Het wordt nu ‘Motie van wanorde’ van Ray Cooney, een prachtige klucht die zich af speelt in Hotel ‘Gravenhof’, wel bekend in de Beerselse deelgemeente Dworp en ver er buiten.

Deze Britse klucht van Ray Cooney wordt de laatste tijd ook nog al eens opgevoerd onder de titel ‘Foei, Minister’. Weredi koos voor de eveneens Vlaamse vertaling van Martine Deboosere. Er wordt wel benadrukt dat iedere gelijkenis met bestaande personen gebaseerd is op louter toeval.
 
‘Motie van wanorde’ wordt opgevoerd in CC de Meent, vrijdag 14 november om 20u, zaterdag 15 november om 20u en zondag 16 november om 15u. ‘Motie van wanorde’ wordt geregisseerd door Edwin Vandermeeren, geassisteerd door Sara Paridaens. Spelen mee: Jonas Borremans, Karlien Figeys, Mark Partous, Ina Hamelryck, Agnetha Cnudde, Stanislas De Spiegelaere, Joeri Zelck, Sonia Bosmans, Thomas van Riet en Lynn Boon. Kaarten(8 euro) kunnen verkregen worden bij spelers, bestuursleden en via de website www.toneelweredi.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 nov 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief