BEERSEL - New Flemish Primitive Art School presenteert Final Destination

C21

BEERSEL - New Flemish Primitive Art School presenteert Final Destination

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 

Mehdi Khammal, Nora Theys, Beg-Tsé, Al Balis stellen een tentoonstelling samen rond het thema ‘Vluchten’ onder de titel ‘Final Destination’. Elk van hen heeft er een zeer specifieke invulling aan gegeven. Er zijn zowel ruimtelijke als tweedimensionale realisaties. Groot en monumentaal wordt afgewisseld met eerder sober en introvert werk.

Het vluchtelingenverhaal is iets abstracts aan het worden, te veel cijfers, overdaad aan beelden, nieuwskoppen en politieke argumenten leiden tot afstomping van het emphatisch vermogen. ‘Vluchten’ gaat over mensen die de benen nemen, die hun leven op het spel zetten, die alles achterlaten om over de wereld te gaan zwerven op zoek naar een beter leven, hun kerend naar een lichtpunt, naar een plaats waar ze zich veilig voelen.

De tentoonstelling gaat door in de Tuin der Onlusten, Klutsstraat 24 in 1652 Alsemberg. De beeldentuin is open op 27+28 aug, 3+4 sept, 10+11 sept en 17+18 sept telkens van 11u tot 18u (of op afspraak tijdens deze periode). Tel: Al Balis 0486 806 448

Meer info: facebook.com/Tuin der Onlusten-Alsemberg

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 aug 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 mei 2023
Hugo Devillé | 08 mei 2023
Bart Devillé | 08 mei 2023

archief