De Meent in ALSEMBERG blijft gesloten

De Meent in ALSEMBERG blijft gesloten

6618b7a0-e59b-449b-8fa7-555b2f7c9869
 

 Het secretariaat van CC de Meent is gesloten van maandag 13 april tot en met vrijdag 17 april. Tijdens deze periode zijn wij dus ook niet telefonisch bereikbaar. Nood aan cultuur? Check dan zeker onze website en facebookpagina. Daar posten we regelmatig voorstellingen, concerten of zelfs virtuele museumuitstappen voor jong en oud waar je veilig van thuis uit kan van genieten. Hier vind je dagelijks nieuwe gratis opnames van straffe podiumvoorstellingen. Een van de aangeboden voorstellingen werd trouwens hier in CC de Meent opgenomen. Veel zoek- & kijkplezier! 

Update geannuleerde voorstellingen en cursussen.
Alle activiteiten in CC de Meent worden geannuleerd tot en met 3 mei 2020. Alle receptieve voorstellingen in mei zijn intussen ook geannuleerd.

Kocht je tickets voor een of meerdere voorstellingen in een organisatie van CC de Meent?
De terugbetaling gebeurt in de vorm van een tegoedbon twv het ticket (1 jaar geldig). Je krijgt de tegoedbon doorgestuurd via mail. Een aantal voorstellingen/gezelschappen hebben we een plekje kunnen geven in het volgende seizoen.  Let op: gekochte tickets voor deze voorstellingen blijven niet geldig, en worden ook terugbetaald in de vorm van een tegoedbon. Bij de start verkoop (of later) dien je dus opnieuw een ticket aan te kopen.

Kocht je een of meerdere filmtickets? 
Ook hier worden de gekochte tickets omgezet in een tegoedbon twv. het ticket (1 jaar geldig). Je krijgt de tegoedbon doorgestuurd via mail. Ook hier bekijken we of een aantal films kunnen hernomen worden.

Kocht je tickets voor de museumbus?
Gekochte tickets worden eveneens terugbetaald in de vorm van een tegoedbon.

Gebruik van de tegoedbon
Je kan de tegoedbonnen spenderen aan nieuwe voorstellingen, films, museumbussen,… De bon hoeft niet in één keer opgemaakt te worden. En je kan deze bon uiteraard ook gebruiken voor voorstellingen of films tijdens het komende seizoen.

Receptieve voorstellingen
Wie tickets voor een voorstelling in organisatie van een vereniging en waarvan CC de Meent instond voor de verkoop werd door ons reeds gecontacteerd ivm. de terugbetaling. Na de paassluiting nemen wij hier de draad terug op en doen we het nodige.

Cursussen en workshops:
Op dit ogenblik kunnen we nog niet zeggen of de lopende cursussen en workshops in mei opnieuw hervat kunnen worden. We volgen ook hier de opgelegde maatregelen en hopen hier na de paasvakantie meer zicht op te hebben en zullen alle deelnemers op de hoogte brengen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 apr 2020
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 02 jun 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 30 mei 2020
Roger Swalens | 26 mei 2020

archief