BEERSEL Speelplein Amajoe is dit jaar anders

C21

BEERSEL Speelplein Amajoe is dit jaar anders

Editiepajot_bart_devill___amajoespeelpleinen_beersel
foto Bart Devillé
 

Wie hoort over Speelplein Amajoe denkt onmiddellijk aan Beersel en dit al vele jaren. Ook dit jaar, niettegenstaande Corona is speelplein Amajoe er voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Het speelplein is dit jaar echter alleen toegankelijk voor kinderen die in Beersel wonen of er naar school gaan. En wie wil gebruik maken van het speelplein dient echter bepaalde regels in acht te nemen.

Inschrijven kan vanaf 8 juni. Er wordt gewerkt of gespeeld in 3 bubbels-spelen, eten en opvang in de bubbels- : Bubbel 1 of de Prutskes 3-4 jaar Doc 1 met ingang Lambiek, Bubbel 2 5-6 jaar of de Sloeberkes Doc 2 met ingang jeugddienst en Bubbel 3 of de Kadeekes en Pateekes 7-8 jaar en 9-12 jaar met ingang oude Springveer.
De kinderen zijn dus verdeeld in leeftijdsgroepen. Per leeftijdsgroep zijn verschillende animatoren aanwezig om de activiteiten in goede banen te leiden. Alle activiteiten zijn aangepast aan de leeftijd van de kinderen zodat iedereen gemakkelijk aan de spelletjes kan deelnemen.
Men kan zijn/haar kind inschrijven op twee manieren(NIET- telefonisch en NIET via e-mail): via een E-Loketformulier en door een afspraak te maken via jeugd@beersel.ne of 02/359.16.14 en/of 02/359.16.15 om langs te komen op de jeugddienst((Evenementenhal DOC Gemeenveldstraat 3 Alsemberg).
De kinderen kunnen ingeschreven worden vanaf 8 juni, minimum voor 1 volledige week, van maandag t.e.m. vrijdag. De plaatsen zijn wel beperkt. Voor het 1ste en 2de kind(te betalen per week) betaalt men voor het 1ste en 2de kind 6 euro/dag=30 euro per week, voor het 3de kind +volgende kinderen 3 euro/dag = 15 euro per week.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jun 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 07 jun 2021
Marc Sluys | 04 jun 2021
Hugo Devillé | 04 jun 2021

archief