BEERSEL Beerselse jeugd kan nog tot 21 augustus sporten tijdens sportweken

BEERSEL Beerselse jeugd kan nog tot 21 augustus sporten tijdens sportweken

Editiepajot_bart_devill___sportweken_beersel
foto Bart Devillé
 

 Sinds 2008 organiseert Sportopia vzw in samenwerking met de gemeente Beersel sportweken tijdens de schoolvakanties. Dit zowel in de Paasperiode, in de zomervakantie als in de herfstvakantie. Tijdens deze sportweken komen de meest uiteenlopende sporten aan bod, aangepast aan de leeftijd, met enthousiaste en gediplomeerde trainers: balsporten, zwemmen, allerlei initiaties, …De sportweken in de paas- en zomervakantie gaan door in het sportcomplex VOGELENZANG te Lot voor de grotere kinderen en in de Sportschuur H. Meerts te Dworp voor de kleintjes.

 

De laatste week van de sportweken ging in op maandag 3 augustus en loopt tot en met vrijdag 21 augustus, van 9u tot 16u. Plaats van de afspraak Sportcomplex Vogelenzang te Lot, zowel voor de grotere kinderen als voor de kleintjes. In de herfstvakantie kan men de sportieve Beerselse jongeren vinden te Beersel in het sportcomplex KERKEVELD (Schoolstraat 46, 1651 Beersel).

En nog meer sport voor de jeugd….. De “bewegingsschool” voor de kleuters is aan zijn 2de editie toe. De 3- tot 6-jarigen kunnen op dinsdagnamiddag vanaf 16 uur terecht in de Sportschuur (Kerkstraat 13) te Dworp voor een gevarieerd programma. Nieuw is een “sport en talent ontdekkingstocht” voor 6- tot 9-jarigen. Deze activiteiten gaan door op maandagnamiddag eveneens vanaf 16 uur in de Sportschuur (Kerkstraat 13) te Dworp voor een gevarieerd programma. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 aug 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 21 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 21 sep 2020
Sam Herremans | 19 sep 2020
Hugo Devillé | 11 sep 2020

archief