BEERSEL Tuin der Onlusten wordt tijdelijk Coronatuin

BEERSEL Tuin der Onlusten wordt tijdelijk Coronatuin

Editiepajot_bart_devill___st_corona
foto Bart Devillé
 

 “De Tuin der Onlusten” is een beeldentuin waar de interactie en integratie van kunst met de natuur een constante is. Kunst buiten leeft op het ritme van de natuur. Dit environment creëert een aangename conditie om optimaal van kunst en natuur te genieten. Hier kom je op adem.

De Tuin der Onlusten(Klutsstraat 24 Alsemberg) is ook bekend als blikvanger tijdens wandelingen in de prachtige natuur tussen Zenne en Zoniën. Nu heel wat mensen aan 'staycation' doen is de Tuin der Onlusten hotspot. Er is heel wat te zien langs de straat kant, de nieuwsgierigheid naar 'meer' is groot.  Daarom wordt niet tegen staande de vergaande coronamaatregels deze expo georganiseerd. Dat de expo de naam “Corona-Tuin” meekreeg, zal wel niemand verbazen. Deelnemende artiesten Al Balis en Beg-Tsé: “Corona heeft ons allen in haar greep. Zeker de cultuursector lijdt daar onder. Daarom een ode aan de Heilige Sint Corona. Een Heilige met de kroon van het eeuwige leven die ons in haar dodelijke greep heeft. Zij staat centraal in onze openluchttentoonstelling (beeld van ongeveer 5m.). De tentoonstelling kan (gratis en op afspraak) bezocht worden op weekends 29 en 30 augustus, 5 en 6 en 12 en 13 september van 13u tot 18u. Door de Corona maatregelen is reservatie verplicht. Reserveren kan via tel. Al Balis 0486 806 448 of via beggaaggeb@gmail.com. Via https://tuinderonlusten.blogspot.com/ kan je zien wanneer er nog plaats is. Je bezoek aan de Tuin kan max. 1u duren. De Tuin der Onlusten bezoek je met max. 10 personen in groep.

Hou je aan de afgesproken uren zodat we geen wachtrijen krijgen. Kan je niet komen of heb je veel vertraging bel dan even naar Al Balis 0486 806 448. Ook verplicht zijn registratie, mondkap, handhygiëne en social distancing

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 aug 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 21 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 21 sep 2020
Sam Herremans | 19 sep 2020
Hugo Devillé | 11 sep 2020

archief