BEERSEL Hoop op de Toekomst brengt “Lekker boeiuh!”

C21

BEERSEL Hoop op de Toekomst brengt “Lekker boeiuh!”

Editiepajot_bart_devill___hoop_op_de_toekomst
foto Bart Devillé
 

 Hoop op de Toekomst komt jaarlijks op de proppen  met een eigen productie en dit jaar is het niet anders. De jeugd van Lustig en Vrij speelt dit jaar “Lekker Boeiuh!” van In Lot is het een traditie dat Jeugdtoneelkring Hoop op de Toekomst, jeugd van K.T. Lustig en Vrij, auteur Anke Steffers.

De opvoeringen vinden plaats zaterdag 13 november om 20u en zondag 14 november om 15u in CC de Meent te Alsemberg. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen in de cultuursector? Info: www.demeente.be . De inkom bedraagt 8 euro. Kaarten verkrijgbaar bij de spelers en de leden of via CC de Meent of jeugdtoneel.hoopopdetoekomst@gmail.com.

De regie van “Lekker Boeiuh!” wordt gevoerd door Veerle Debusscher, regieassistenten Linda Van Damme en Ilse Herreman. Spelen mee: Iebe Lintermans, Utse Lintermans, Valantino Lucangelo, Vital Thoré, Ditte Deyaert, Charlotte Steynen, Sterre Steens, Sarah Vervondel, Akke Lintermans, Yanis Ghafil, Yani Peserovici, Rayan Ghafil, Lara Chabert, Hanne Taminau, Stan Chabert, Reda Hoop iahi en Joene Chabert.

Waarover het stuk gaat. Twee jeugdbendes, de Scroogers en de Woodles, leven al jaren in vijandschap met elkaar. Ze treiteren elkaar, gaan zo nu en dan met elkaar op de vuist en laten elkaar vervolgens weer weken met rust. Tot Tess, bendelid van de Woodles, met grof geweld beroofd wordt. De beschuldigende vinger van de Woodles gaat direct naar de Scroogers. De Woodles  zijn vooral kwaad, omdat één regel in hun vete een duidelijke is: Vechten doe je met beide groepen tegen elkaar en mag niet met een hele groep tegen één of twee. Kom kijken hoe dit afloopt! 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 05 okt 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 30 sep 2022
Marc Sluys | 26 sep 2022

archief