BEERSEL - 22 Jaar Babbellot werd gevierd

C21 Css

BEERSEL - 22 Jaar Babbellot werd gevierd

Editiepajot_bart_devill___babbellot_mei22
ingezonden foto
 

 

Babbellot bestaat 22 jaar en dat werd gevierd samen met verschillende Lotse verenigingen. Buurthuis Babbellot is stilaan een gevestigde waarde in Lot en dat was er ook aan te zien op het super geslaagd buurtfeest.

Mieke Michiels van Babbellot: “We groeien nog steeds, reden te meer om onze buurt eventjes in de bloemetjes te zetten en iedereen te bedanken voor de steun door de jaren heen. En met de volle medewerking van de weergoden werd het een grandioos succes, waar jong en oud volop van genoten.  We willen dit dan ook doen met een groots feest op zondag 22 mei. “ Het initiatief kreeg ook heel wat medewerking van o.m. de gemeente Beersel, Ouderraad Blokbos Lot, Café Combinne, Zaal Onze Kring, Chiro Lot, en Toneelkring Lustig en Vrij. De vele aanwezigen konden o.m. genieten van o.m. “De langste tafel, schuif mee aan!” en een internationaal dessertenbuffet. Van een optreden van Eric Baranyanka, er was een stand van kindergrime, een springkasteel, men kon zich uitleven op oude volksspelen en genieten van toneel, fanfaremuziek, drank en ijsjes. 

Voor wie Babbellot nog niet kent: Een buurthuis, rondneuzen, keuren en kiezen. Tweedehandskledij voor kinderen en volwassenen, kleine knusse huisraad en allerhande speelgoed en boeken.In Babbellot is er ook een praatcafé voor een kopje koffie, een soepje en een pintje of ander glas bier, maar ook voor een babbel of een ontmoeting. En hier blijft het niet bij: je kunt er ook terecht in een wereldwinkel en voor een uitgebreid assortiment van Oxfam-wereldproducten.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mei 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 jul 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 27 jun 2022

archief