BEERSEL - De Kasteelfeesten zijn er terug

C21 Css

BEERSEL - De Kasteelfeesten zijn er terug

Editiepajot_bart_devill___kasteelfeesten2022
foto Bart Devillé
 

 

De zomervakantie kan opnieuw op gang getrapt worden met de Beerselse Kasteelfeesten In de gemeente Beersel werd vooraleer corona zijn intrede deed tweejaarlijks de zomervakantie traditiegetrouw ingeluid met de Beerselse Kasteelfeesten. Door de aanhoudende coronapandemie kon het schepencollege jammer genoeg niet anders dan beslissen om de Kasteelfeesten in 2021 niet te laten plaatsvinden. Op de kasteelweide zijn tijdens de feesten gemiddeld 3.000 tot 5.000 aanwezigen. De coronasituatie liet niet toe om eind juni al zo een grootschalige activiteit te organiseren, daarom deze beslissing van het schepencollege. Maar dit jaar mag en kan het dus weer wel: op zaterdag 25 en zondag 26 juni. En het wordt eens te meer een top-evenement. Met het prachtige kasteeldomein als uniek decor zet de geproefde combinatie van smulklare streekproducten, dans, kinderanimatie en spetterende optredens dit jaar weer de toon voor een onvergetelijk feestweekend.

Voor de veiligheid moet er geweten worden hoeveel aanwezigen er zijn, daarom moet er ook betaald worden voor deze Kasteelfeesten. Een kaartje voor deze Kasteelfeesten kost slechts 3 euro in voorverkoop en 4 euro aan de kassa. Kinderen onder 13 jaar mogen gratis binnen. Alle -13-jarigen moeten ook een gratis ticket reserveren. Koop je tickets via www.beersel.be/kasteelfeesten  en er valt heel wat te beleven. Neem nu de optredens: zaterdag 25 juni om 16u Giants, 17u30 Nouka, 20u Gene Thomas en om 22u15 Soul Brothers. Zondag 26 juni om 14u Camille, 15u Dansgroep Pirouette, 16u Bram & Lennert en om 18u Mama’s Jasje.

De Kasteelfeesten gaan traditioneel ook gepaard met de kennismaking en proeverij van lokale lekkernijen en streekproducten. Tijdens de Kasteelfeesten kan je bij onderstaande standhouders terecht om je dorst te lessen en/of je maag te spijzen: Brouwerij Boon, Brouwerij Belgoo, Brouwerij Den Herberg, Brouwerij 3 Fonteinen, Brouwerij Oud Beersel, De Lambikstoempers, Herisem, Patchamama Roomijs, Het Boerenerf, IceArt, Les Glaces d’Alice, Whole Latte Love, 3 Fonteinen Restaurant, Saborso en Bakkerij Rustic. Dit jaar is er geen vuurwerk, wel kan men wanneer men met de fiets naar de Kasteelfeesten komt een prijs winnen ter waarde van 100 euro. Meer info op www.beersel.be/tombola .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jun 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 jul 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 27 jun 2022

archief