BEERSEL - Seniorenfeest gaat gepaard met hobbytentoonstelling

C21

BEERSEL - Seniorenfeest gaat gepaard met hobbytentoonstelling

Https___sthobbytentoonstelling_seniorenfeest__2_
 

Vorig jaar vonden het gemeentebestuur van Beersel en de Seniorenraad het – ingevolge corona- nog te vroeg voor een groot seniorenfeest en werd er een alternatief voorzien of seniorenontmoetingen in de vijf deelgemeenten van Beersel.

 

Dit jaar kan en mag het dus wel en het Seniorenfeest 2022 zal plaatsvinden in CC de Meent op 12 en 13 september om 14u(deuren open 13u30). Het blijft gespreid over twee dagen om zoveel mogelijk Beerselse senioren de kans te geven “hun” feest bij te wonen. Wat het Seniorenfeest zelf te bieden heeft: Showtime met Hugo Symons, Huub Cooijmans Thomas Julian en Micha Mara. Rudi Tastenoe speelt ten dans en de aanwezigen kunnen genieten van een broodmaaltijd en dit voor slechts 5 euro. Er wordt wel gevraagd in te schrijven voor 2 september. Dit via het e-formulier op www.beersel.be(seniorenfeest), bij een Beerselse seniorenvereniging of aan de onthaalbalie in het gemeentehuis domein Rondenbos Kasteeltje, Alsembergsteenweg 1046, 1652 Alsemberg. Dit kan van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u. Er wordt ook een busdienst voorzien(voor het busvervoer betaal je 2 euro extra).

 

En het stopt hiermee niet, er is nog meer: Tijdens het seniorenfeest organiseert de Seniorenraad opnieuw een hobbytentoonstelling in de foyer van de Meent. Wil je graag andere senioren warm maken voor je hobby of pronken met je creaties of verzameling? Schrijf je dan nu al in voor de hobbytentoonstelling.

 

Alle collecties zijn welkom: handwerk, schilderijen, dichtbundels, wenskaarten, houtbewerking, persoonlijke verzamelingen… De plaatsen worden vooraf verloot onder de inschrijvingen. 

 

Info en inschrijven: T 02 359 07 28 - senioren@beersel.be .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 aug 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 19 sep 2023
Devogeleer Emile & Hugo Deville | 11 sep 2023

archief