BEERSEL - Gezinssport Dworp start nieuw seizoen

C21

BEERSEL - Gezinssport Dworp start nieuw seizoen

Editiepajot_bart_devill___lijndans
foto Bart Devillé
 

 

Naast de traditionele activiteiten van een Gezinsbondafdeling is bij Gezinsbond afdeling Dworp-Huizingen ook Gezinssport Dworp al enkele jaren actief en dan vooral met lijndansen en wandelen. Een nieuwe cursus lijndansen loopt van september tot december 2022. Waar het op aan komt? Op een prettige manier actief bezig zijn, fit blijven, en tegelijk jezelf ontspannen. Individueel en toch samen dansen in een groep, genieten van de muziek en lekker in beweging zijn. Deze plezante en sportieve cursus richt zich op mannen en vrouwen.

Een nieuwe reeks lijndansen voor beginners start op 2 september. De lessen vinden plaats in Beersel, Schoolstraat 46, Sportzaal Kerkeveld voor: beginners iedere vrijdagvoormiddag van 9 tot 10 uur (toegang vanaf 8u45), gevorderden tevens iedere vrijdag van 10u30 tot 11u45 (toegang vanaf 10u15). Beginners betalen €31 en gevorderden €30. Verzekering inbegrepen en gratis deelname aan de Drankstoempers wandelingen.

 

Er zijn inderdaad nog in het kader van Gezinssport Dworp de wandelingen. De Drankstoempers van Gezinssport Dworp gaan elke derde dinsdag van de maand stappen in de regio. De wandelingen starten in het nieuwe seizoen op 20 september. Inschrijvingen kunnen telefonisch bij Piet Van Capellen T02.380.35.48 of per mail piet.vancapellen@telenet.be . Hier kan ook meer info worden verkregen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 aug 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 05 okt 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 30 sep 2022
Marc Sluys | 26 sep 2022

archief