BEERSEL Visit Beersel creëerde 3 nieuwe wandelingen

C21

BEERSEL Visit Beersel creëerde 3 nieuwe wandelingen

Editiepajot_bart_devill___promobeeld_lambiekwandelingen
ingezonden foto
 

 

Ter gelegenheid van de Maand van de Lambiek creëerde Visit Beersel 3 gloednieuwe wandelingen. Beersel Geproefd, Lambiek wandelpad geel en Lambiek wandelpad groen.

De wandelfolders kan je terugvinden op de website van Visit Beersel https://www.visitbeersel.be/wandelen of in de folderbakjes aan Biercentrum De Lambiek en het Kasteel van Beersel. Op zaterdag 15 oktober kan je om 14 uur een gratis Nederlandstalige gidsbeurt volgen in het Biercentrum De Lambiek. Tijdens het bezoek kom je meer te weten over dit unieke bier uit onze streek en kan je achteraf een lambiek proeven. De gidsbeurt is gratis, de inkom is betalend (€ 4 p.p., proevertje lambiek inbegrepen).

 

Op zondag 16 oktober is het Dag van de Trage Weg en gaan duizenden wandelaars, natuurliefhebbers en andere levensgenieters op pad langs bekende en onbekende paatdjes. Bij deze gelegenheid organiseert de vereniging Zenne & Zoniën, de natuurgidsen Zuidwest Brabant en het gemeentebestuur Beersel een mooie wandeling door Huizingen en Lot. De afstand van de wandeling bedraagt 7,5 km. Start en eindpunt van de wandeling Boerenerf Eylenbosch Sollenberg 3 Huizingen.                                                                .Visit Beersel trakteert je na de wandeling op een welverdiend proevertje lambiek bij Senne op ’Boerenerf Eylenbosch’.  Meer informatie betreffende de wandelingen en activiteiten: Visit Beersel

Website: www.visitbeersel.be , E-mail: visit@beersel.be Tel: 02 359 16 36. De deelname is grátis mits inschrijving.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 okt 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville | 23 mrt 2024
Hugo Deville | 19 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024

archief