Roel Van Leuven stelt tentoon in CC De Meent ALSEMBERG

C21

Roel Van Leuven stelt tentoon in CC De Meent ALSEMBERG

Elsie_en_roel__003_
 

De expo’s in de foyer van CC de Meent zijn telkens een mooie mix van lokaal talent en gerenommeerde kunstenaars. Dit voorjaar is er ook veel aandacht voor fotografie. De natuurfotografen van Calopteryx maakten plaats voor concertfoto’s van Roel Van Leuven.

Roel Van Leuven is een man van vele talenten.
Wanneer hij niet aan de slag is als theatertechnieker in CC de Meent, is hij bezig met (concert) fotografie. Tot en met zaterdag 13 april kan je nog genieten van concertfoto’s die allemaal genomen zijn in CC de Meent. Verwacht je aan mooie foto’s van concerten van Ozark Henry, Kommil Foo, Gabriël Rios, De Mens en meer. De aangepaste muziek zorgt er voor dat je de concerten helemaal herbeleefd.
Elsie De Greef, schepen van cultuur en CC de Meent: “Ik kom veel in ons cultuurcentrum en geniet telkens van de  kleine tentoonstellingen die doorgaan in onze foyer.
Het aanbod is heel gevarieerd, van grote kunstenaars tot minder gekende, van grote fotografen zoals Alex Vanhee tot onze eigen hobbyfotograaf Roel Van Leuven. Roel heeft al heel veel  mooie foto’s genomen van concerten die doorgaan in de Meent en toont ons nu met veel trots een stukje uit zijn verzameling.” Je kan de foto’s van Roel van Leuven komen bekijken in de foyer tijdens de openingsuren van CC de Meent en dit nog tot en met zaterdag 13 april.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mrt 2024
Hugo Deville
Bart Deville
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief