BEERSEL Petanquetornooi voor 55-plussers eens te meer een succes

C21

BEERSEL Petanquetornooi voor 55-plussers eens te meer een succes

Editiepajot_bart_devill___petanque04
Foto Bart Devillé
 

 

Vorig jaar sloegen de Seniorenraad van Beersel en PC Beersel al voor de 10de maal de handen in elkaar voor de organisatie van een  petanquetornooi voor 55-plussers. Dit betekende niet het laatste tornooi! Integendeel, met de 11de editie van dit jaar werd het eens te meer een succes.

Gespeeld werd het op de overdekte Petanquepleinen in de Goutstouwersstraaat 59 1651 Lot en dit zaterdag 20 april. 55-plussers- zowel mannen als vrouwen- die in Beersel wonen of lid zijn van een Beerselse seniorenvereniging konden deelnemen. Maximaal 18 ploegen konden deelnemen en 14 kwamen er opdagen, of een succes! Er werd gespeeld per ploeg van 3 personen; de 1ste en 2de ronde per loting, in de 3de ronde speelden de winnaars tegen elkaar. En dit zorgde af en toe voor leuke en verrassende toestanden, bvb dat de ploegen van de echtgenoten zich lieten aftroeven en deze van de echtgenotes konden winnen of gelijkspelen.

Uiteindelijk kon ook een klassement worden opgemaakt en de winnaars bekroond. Overwinnaars werden dit jaar de ploeg Menne, zij gingen Anti-Roest 4, Anti Roest 5, Ploeg Marc Backaert, Christian Selleslag, Anti-Roest 3, Anti-Roest 1, Ploeg Chabert Louis, Anti-Roest 2, Okra Lot, Okra Alsemberg, Goris Marcel, De 3 Muskitiers en Vanhelder Lieve vooraf.  Alle deelnemers konden met een mooie prijs terug naar huis. Algemeen werd er gehoord dat dit initiatief zeker niet mag verloren gaan en dat het Petanquetornooi  voor 55-plussers een traditie moet blijven. En daar gingen de initiatiefnemers allen akkoord mee!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 apr 2024
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief