REGIO - Vlaanderen laten kennismaken met het Pajottenland en de Zennevallei

C21

REGIO - Vlaanderen laten kennismaken met het Pajottenland en de Zennevallei

Editiepajot_regio_publiciteit_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

Vlaanderen heeft de voorbije weken kunnen kennismaken met 'De Pajotters' en hun avonturen op weg naar het Koninklijk Landjuweel. Na de kennismaking met het verhaal van de Pajotters is het nu tijd om Vlaanderen kennis te laten maken met het Pajottenland en de Zennevallei. Want daar is het voor Toerisme Pajottenland & Zennevallei vzw om te doen: de regio via deze VTM reeks bekender maken in heel Vlaanderen en vooral de Vlamingen er toe brengen een bezoek te brengen aan de streek en haar pracht zelf te ontdekken en te beleven.

Centraal in deze bovenregionale promotie in heel Vlaanderen staat de speciale website www.depajotters.be . Deze website wordt door VTM zwaar gepromoot via de promotiespot die momenteel reeds draait voor en na de uitzendingen van de serie op maandag, maar ook op andere momenten is de spot geprogrammeerd. De website omvat het aanbod van Pojottenland & Zennevallei in 4 grote blokken: het logeeraanbod, de bezienswaardigheden, de activiteiten en de streekgastronomie.
Promotiecampagne
Toerisme Pajottenland & Zennevallei vzw werkt in 2 snelheden voor de promotievan de streek naar aanleiding van de serie AMATEURS. In eerste instantie is depromotie tijdens de looptijd van de reeks. Dat deze in hei najaar valt hoeft niet persé slecht te zijn" Het najaar heeft in de voorbije jaren ook aan aandachtgewonnen bij groepen om de streek te bezoeken.
Tijdens de duur van de reeks worden vooral de sociale mediakanalen van de organisatie, maar ook die van partnerorganisaties ingeschakeld om traffic te genereren naar depajoiters.be alsook de reguliere website van Toerisme Pajottenland & Zennevallei.
Ook na afloop van de reeks blijft de campagne op VTM nog verder. Hoe lang is nog niet geweten
Nieuwe toeristische route n.a.v. Amateurs
Momenteel wordt er een nieuwe toeristische route uitgewerkt die de bezoekers demogelijkheid zal bieden om in het spoor van de Pajotters de streek te ontdekken. Deze route wordt ontwikkeld door de Streekgidsen Pajottenland & Zennnevalleivzw. Ze bevat uiteraard alle locaties uit de reeks in de regio, verwijzingen naarde reeks en vanzelfsprekend alle belangrijke bezienswaardigheden.
De route wordt nog dit jaar gelanceerd en zal een van de speerpunten zijn voor de promotie van de streek voor het seizoen 2015. Men zal de route individueel of in groep kunnen doen. Tevoet, perfieïs, per autocar en per scooter. Ze zal ook via gps te downloaden zijn.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 okt 2014
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 28 jun 2024

archief