REGIO - OXI start met nieuwe dienst thuisverpleging in de Zennevallei

C21

REGIO - OXI start met nieuwe dienst thuisverpleging in de Zennevallei

Editiepajot_regio
Ingezonden foto
 

Door de toenemende vergrijzing neemt de behoefte aan zorg alleen maar toe. Met OXI, een nieuwe dienst in thuisverpleging en –zorg, wil oprichtster Heidi Lamal een antwoord bieden. En dit door een persoonlijke aanpak en kwaliteitszorg centraal te stellen.

De visie van OXI is eenvoudig: zorg met zuurstof, zowel voor de patiënt als voor de verpleegkundigen. Zo maakt het team van OXI voldoende tijd voor verzorging bij elke patiënt. Dit gebeurt steeds met een persoonlijke aanpak, door het aantal verschillende verpleegkundigen dat langskomt te beperken. De hoofdverpleegkundige komt eerst langs bij de patiënt om te bekijken hoe ze de beste verzorging kunnen garanderen en organiseren.

We willen ons graag inzetten voor alle leeftijdsgroepen, zowel jongeren, ouderen als mensen in de laatste levensfase. Van hygiënische zorgen tot palliatieve zorgen. Wij willen mensen in hun vertrouwde omgeving kwaliteitsvolle zorg bieden in overleg met de patiënt, familie en artsen,” zegt Heidi Lamal.

Ook regelmatig overleg tussen alle verpleegkundigen, met behulp van allerlei nieuwe technologieën zorgt mee voor deze kwaliteitszorg. Verder werken ze ook nauw samen met andere diensten zoals gezins- en bejaardenhulp, poetsdienst, maaltijden aan huis en omega palliatief netwerk.

Sinds september vormen de auto’s van OXI een vertrouwd beeld in Groot Beersel en Sint-Genesius Rode. De volgende maanden wordt de dienst uitgebreid naar de andere gemeenten van de Zennevallei.

OXI werkt met het zogenaamde ‘derdebetalerssysteem’. Alles wordt rechtstreeks geregeld via het ziekenfonds. Zorg aanvragen kan eenvoudig via www.oxi.care of telefonisch (02) 451-40-00

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 okt 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 21 feb 2024
Roger Swalens | 15 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 04 feb 2024
Marc Sluys | 02 feb 2024

archief