REGIO - Paul Severs heeft twee grote verrassingen in het verschiet

C21

REGIO - Paul Severs heeft twee grote verrassingen in het verschiet

Image2
 

Paul Severs pakt uit met twee grote verrassingen, na het grote succes van zijn liedje 'Ik zou willen vliegen' is Paul opnieuw klaar met een succesnummer 'Zeg is dat niet wondermooi', en een verjaardagsshow om niet te vergeten.

 

Het hitnummer 'Ik zou willen vliegen' klinkt bij vele nog in de oren, werd heel goed ontvangen in alle hitparades waar  het nummer hoog genoteerd stond en veel gedraaid werd op radio en tv, en daar is Paul Severs opnieuw met een kraker in wording.

 

Paul Severs nieuwste hit 'Zeg is dat niet wondermooi' ( https://www.youtube.com/watch?v=hlxYaYTSCF8&feature=youtu.be ) is een nummer dat ons doet dromen naar een betere wereld, een wereld waar alle mensen hand in hand door het leven gaan, geen wereld van oorlog en geweld. Dit nummer staat nu reeds op itunes en spotify.

 

Bij dit nieuwe nummer staat een mooi clipje dat Paul werd doorgestuurd door Sabina Scherlippens een trouwe fan uit Sicilië. Het nummer ' Zeg is dat niet wondermooi' is ook te beluisteren en te bekijken op de facebookpagina Paul Severs 2.

 

Tweede grote verrassing voor Paul is gericht naar zijn trouwe fans, nl. Paul Severs viert zijn 70ste verjaardag op zondag 10 juni in cultureel centrum Arjaan Theater in Geraardsbergen.

 

Van 15u00 tot 18u00 belooft het een unieke show en wervelend verjaardagsshow te worden waarin Paul Severs wordt bijgestaan door 2 jonge talentvolle zangeressen nl. Nina Butera ( https://www.youtube.com/watch?v=tHrelITGb90&feature=youtu.be )  en Anneke Van Hooff ( https://www.youtube.com/watch?v=GagqBLBdYiA&feature=youtu.be ).

 

Paul Severs laat je beroeren door een sfeervol muzikaal overzicht van meer dan 50 jaar Vlaamse hits begeleid met mooie beelden vanaf zijn geboorte, zijn jeugd, zijn eerste stappen in de muziekwereld, zijn huwelijk en zijn grote stappen tot heden, dit alles vertoont op groot scherm.

 

Paul brengt samen met Nina en Anneke meerdere mooie duetten die je doen wegdromen in een 2 uur durende show, dit alles in het prachtige decor van het Arjaan Theater.

 

Wie deze geweldige show niet wil missen vanuit een genummerde zitplaats kan kaartjes bestellen aan de prijs van 25 euro via 054/43.72.61 ( werkdagen van 09u00 tot 12u00 en van 13u30 tot 16u00.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 apr 2018
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

| 24 apr 2024
Marc Sluys | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 19 apr 2024
Marc Sluys | 14 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024

archief