REGIO - Start Zwerfvuilcampagne – Klopjacht op zwerfvuil

C21

REGIO - Start Zwerfvuilcampagne – Klopjacht op zwerfvuil

Image2
 

Iedereen ergert zich aan zwerfvuil in zijn straat, buurt of wijk. Tijd om er samen iets aan te doen. In de gemeente Beersel, gemeente Dilbeek, Stad Halle, gemeente Sint-Pieters-Leeuw en gemeente Ternat is de klopjacht op zwerfvuil weer losgebarsten. Samen slaan we de handen ineen en roepen IEDEREEN op om tijd te maken om zwerfvuil op te ruimen.

 

Is jullie stoep of buurt ook toe aan een stevige poetsbeurt? Doe dan samen met vele anderen mee aan de actie en geef jouw gemeente een stevige poetsbeurt. 

 

Met een beetje inzet van iedereen zijn alle straten in de gemeenten in een mum van tijd weer schoon. Bundel je krachten en roep de hulp in van je familie, vrienden, verenigingen, buren, collega’s, … 

 

Wij staan klaar, jullie ook?

 

Kies de straten uit die je wil schoonmaken, meld deze en ontvang ook je materiaal om op te ruimen. De gemeente zorgt voor handschoenen, afvalzakken, fluorescerende hesjes en zamelt de gevulde afvalzakken in.

 

Iedereen die meedoet, krijgt in ruil daarvoor een propere straat of wijk en een leuk geschenkje.

 

Ontdek er alles over op www.intradura.be of maak een afspraak bij de milieudienst van jouw gemeente voor meer informatie.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mrt 2023
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 04 jun 2024
Marc Colpaert | 03 jun 2024
Hugo Devillé | 31 mei 2024
Devogeleer Emile | 23 mei 2024

archief