Tom Dehaene trekt sterke cd&v-lijst voor provincieraadsverkiezingen

C21

Tom Dehaene trekt sterke cd&v-lijst voor provincieraadsverkiezingen

Kandidaten_arro_hallevilvoorde
 

Gedeputeerde Tom Dehaene uit Zemst trekt de cd&v-lijst in het kiesdistrict Halle-Vilvoorde voor de provincieraadsverkiezingen op 13 oktober, geflankeerd door provincieraadsleden Elke Zelderloo en Walter De Donder, en een hele lijst sterke kandidaten.

Tom Dehaene is sinds 2012 gedeputeerde van Vlaams-Brabant. “Mijn hart klopt voor onze regio”, zegt Dehaene er zelf over. “De provincie zorgt als echte streekmotor voor een beleid op maat van onze regio. We werken, samen met de gemeenten, aan concrete oplossingen voor de uitdagingen die zo typisch zijn voor Vlaams-Brabant zoals dure huizen of mobiliteit.”
Tom zorgde er de afgelopen jaren voor dat de aanleg van fietssnelwegen op kruissnelheid kwam. Aan het eind van deze legislatuur zal er meer dan 100 km fietssnelweg bijgekomen zijn.
Met de oprichting van de Erfgoedstichting (ERF) is ook een belangrijke stap genomen in de verdere bescherming en het behoud van ons waardevolle onroerend erfgoed.
Met een duurzame en zorgvuldige aanpak zorgt ERF voor een nieuwe toekomst voor de historische gebouwen, monumenten en landschappen die een cruciale rol spelen in onze regionale identiteit en cultuur.
De cd&v-lijst telt kandidaten uit 18 gemeenten, mooi gespreid over het arrondissement. Bovenaan staan 3 provincieraadsleden: op plaats 2 staat Elke Zelderloo, voormalig gedeputeerde. Burgemeester van Affligem, Walter De Donder staat op 3.
De lijst telt ook 5 jonge kandidaten en 2 vertegenwoordigers van Generatie Ervaring. Kris Poelaert, burgemeester van Herne en kersvers Vlaams parlementslid, en nationaal cd&v-voorzitter Sammy Mahdi duwen de lijst.
cd&v heeft alvast enkele duidelijke prioriteiten voor Halle-Vilvoorde voor de volgende beleidsperiode: het netwerk van fietssnelwegen afwerken, onze kostbare open ruimte bewaren met respect voor onze landbouw, meer betaalbare woningen, het wegwerken van het tekort aan plaatsen in kinderopvang en zorg en investeren in duurzaam zwemwater in de provinciedomeinen.
Tom Dehaene: “De provincie is perfect geplaatst om werk te maken van de grote uitdagingen voor onze regio, zoals mobiliteit, wateroverlast en versterken van het Vlaams karakter, samen met de gemeenten. Samen zorgen we voor vooruitgang voor Halle-Vilvoorde.”
cd&v-voorzitter Sammy Mahdi duwt de sterke provinciale lijst met overtuiging: “cd&v gelooft als enige partij in het belang van de provincies. Het niveau bij uitstek waar beleid gevoerd wordt op maat van de regio’s, samen met de gemeenten. We kiezen dan ook voor sterke figuren om de provinciale lijst aan te voeren, met als lijstrekker iemand die opnieuw 100% voor de provincie gaat.”
 1 Tom DEHAENE ZEMST

2 Elke ZELDERLOO DILBEEK

3 Walter DE DONDER AFFLIGEM

4 Katrien VAN KRIEKINGE BEERSEL

5 Louis VAN DIONANT HALLE

6 Greet SEGERS LONDERZEEL

7 Lukas SCHILLEBEECKX ZAVENTEM

8 Tine PAREDIS VILVOORDE

9 Christophe PONSARD STEENOKKERZEEL

10 Lesley DE SCHEPPER TERNAT

11 Bart VAN HUMBEECK GRIMBERGEN

12 Veerle DERO PAJOTTEGEM

13 Veysel TOP MACHELEN

14 Carmen DE RUDDER HOEILAART

15 Willem MAETENS MERCHTEM

16 Ann VAN ROMPAEY KAPELLE-OP-DEN-BOS

17 Geertrui WINDELS SINT-GENESIUS-RODE

18 Chris VERHAEGEN MEISE

19 Kris POELAERT PAJOTTEGEM

20 Sammy MAHDI VILVOORDE

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 aug 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 13 sep 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 aug 2024

archief