LINKEBEEK - Renners bpost bank trofee bekronen Joeri Deleener tot ‘De Allerstrafste Supporter’

LINKEBEEK - Renners bpost bank trofee bekronen Joeri Deleener tot ‘De Allerstrafste Supporter’

Editiepajot-ingezonden-foto-de-allerstrafste-supporter-joeri-deleener-25022014
ingezonden foto
 

Samen met eindwinnaar Sven Nys werd gisteren op het Slotgala van de bpost bank trofee ook “De Allerstrafste Supporter” bekroond. Joeri Deleener uit Linkebeek kreeg van het aanwezige publiek waaronder de renners, de ploegdirecteurs en de journalisten de meeste stemmen voor het filmpje dat hij in het kader van de wedstrijd “De Strafste Supporter” had ingestuurd. Naast een crossfiets ter waarde van 5000 EUR schenkt bpost bank hem als Allerstrafste Supporter ook een VIP toegang voor 4 personen voor alle manches van de bpost bank trofee 2014-2015.

Duizenden straffe foto’s en filmpjes. Dat veldrijden een populaire sport is bij Vlamingen is dit jaar nogmaals gebleken. Zowel op het veld als voor de televisie wisten de verschillende crossen telkens vele honderdduizenden supporters te boeien. En ook online waren de supporters actief. Zo groeide het aantal fans van de bpost bank trofee op Facebook tot 8.263 en werd de website www.destrafstesupporter.be meer dan 104.300 keer bezocht.  Gedurende de afgelopen vijf maanden werden zo’n 2.000 foto’s en video’s op de website opgeladen, samen goed voor meer dan 90.000 likes. Bij elk van de acht manches van de trofee werd de maker van de strafste inzending beloont met een fiets van het merk Moozes en kreeg de straffe supporter die het meeste aantal ‘likes’ kon verzamelen een wielertruitje gesigneerd door zijn favoriete renner.

bpost bank kijkt heel tevreden terug op haar tweede seizoen als titelsponsor van de bpost bank trofee. “Het was alweer een spannend seizoen met fantastische wedstrijden, indrukwekkende sportprestaties, straffe supporters en hoge kijkcijfers. Wat kan je als sponsor nog meer wensen?”, aldus Frédéric Jonnart, Directeur Sales & Marketing. “Het veldrijden past perfect bij onze waarde als bank voor iedereen. Als 5de bank van België spreken we net zoals het veldrijden een breed publiek aan.”

Bekijk hier de inzending van de Allerstrafste Supporter: https://www.youtube.com/watch?v=-lVtKf5K3VM

Bekijk hier een slotfilmpje van de actie “De Strafste Supporter”: http://youtu.be/GkQqADSBtWU

Bekijk alle ingezonden foto’s en filmpjes op www.destrafstesupporter.be/straffe-supporters

Over bpost bank. bpost bank, opgericht in 1995, is een volstrekt unieke Belgische bank. Ze is het resultaat van een 50/50 partnership tussen bpost en BNP Paribas Fortis en wordt volledig autonoom bestuurd op gelijkwaardige basis tussen de twee aandeelhouders. bpost bank heeft meer dan een miljoen klanten op de Belgische markt. In een financiële wereld die steeds complexer wordt en moeilijker te voorspellen, biedt bpost bank eenvoudige en veilige producten aan die voor iedereen toegankelijk zijn. bpost bank is dan ook een betrouwbare en democratische bank die dicht bij de mensen staat.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 feb 2014
Sam Herremans
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 jan 2021
Sam Herremans | 01 jan 2021

archief