LINKEBEEK Culturele zomerzoektochten voor kinderen beginnen met een startfeest

C21

LINKEBEEK Culturele zomerzoektochten voor kinderen beginnen met een startfeest

Editiepajot_bart_devill___schatten_van_vlieg_1
ingezonden foto
 

 

Culturele zomerzoektocht voor kinderen tot 12 jaar “Schatten van vlieg” is een initiatief en organisatie van GC de Moelie, GC de Boesdaalhoeve, GC de Muse en FeiXart, in samenwerking met Publiq en Vlieg. Ken jij Vlieg al? Zij heeft 3 schatkisten verstopt in Linkebeek, Sint-Genesius-Rode & Drogenbos!
Zoek jij ook mee? Het programmaboekje rond het thema ‘Zie jij wat ik zie’ kan je binnenkort downloaden van de website van GC de Moelie, GC de Boesdaalhoeve en GC de Muse of afhalen in het gemeenschapscentrum. Neem het boekje zeker mee als je start! Als je de opdrachten onderweg tot een goed einde brengt, krijg je een code en kan je hiermee de schatkist aan het gemeenschapscentrum openen.

Men kan deelnemen aan meerdere schattenjachten, want er zijn 4 wandelingen: Wandeling Boesdaalhoeve: 4 km, Wandeling Boesdaalhoeve-Moelie: 9 km (vertrekplaats naar keuze),
Wandeling Moelie: 6,5 km en Wandeling Muse/FeliXart: 4 km . Op 3 juli wordt iedereen uitgenodigd voor het startfeest: kom die dag meer te weten over de verschillende zoektochten bij een glaasje. Geniet van een leuke picknick en voor de kinderen worden heel wat randanimaties gepland. Op 29 augustus wordt het hele gebeuren afgesloten met een heus slotfeest voor jong en oud. Alle info op de website van GC de Moelie, GC de Boesdaalhoeve en  GC de Muse.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jul 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief