LINKEBEEK - Herberg De Zondag gaat nu ook officieel open

LINKEBEEK - Herberg De Zondag gaat nu ook officieel open

Editiepajot-bart-devill-de-zondag-16032014
foto Bart Devillé
 

 Dankzij Kris Op het Eyndt kunnen de Linkebekenaren en uiteraard ook andere liefhebbers van een frisse pint of ander lekker glas bier al een tijdje terecht in Herberg De Zondag, opvolger van Het Labierint, eet- en praatcafé van de Moelie.

23 maart opent De Zondag officieel de deuren en dit gaat gepaard met een heus openingsfeest. Iedereen is welkom vanaf 11u. Men zal alvast kunnen genieten van een gratis vat en dito toegang voor optredens om 13u30 van MDM BAND(jazz/funk) en om 17u Taxus Brown(Cover Party Band).
 
Naar de toekomst toe gaan de voetballiefhebbers(-sters) ook kunnen genieten van volgende wedstrijden op groot scherm: 26/5 België-Luxemburg, 1/6 Zweden-België en 7/6 België-Tusesië. Uiteraard komen ook de wedstrijden van de Rode Duivels op het WK in Brazilië aan bod. Speciale aandacht zal ook besteed worden aan de Ronde van Vlaanderen: 03/04 20u: ‘Eeuwig rijdt de Ronde!’: Geert Vandenbon(23 jaar mede-organisator van De Ronde) graaft in de geschiedenis van de Ronde van Vlaanderen. Op 6/4 kan de Ronde dan zelf gevolgd worden op groot scherm. Nog om te vermelden in je agenda: 18 mei Rommelmarkt(café open vanaf 10u) en 27 juni Party Fiësta Brasil vanaf 12u.
Voor wie het nog niet zou weten eet- en praatcafé(kleine restauratie, catering op aanvraag, koffietafels….)Herberg De Zondag kun je vinden op de Sint-Sebastiaanstraat 14 te 1630 Linkebeek.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mrt 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 jan 2021
Sam Herremans | 01 jan 2021

archief