LINKEBEEK zoekt vrijwillige kafters

LINKEBEEK zoekt vrijwillige kafters

Editiepajot_linkebeek
Ingezonden foto

Op woensdag 3 september van 13uur tot 16 uur organiseert GC de Moelie ‘Ezelsoor’. Dit is een gratis boekenkaftdag waar ouders en kinderen samen hun boeken komen kaften. Bij het binnenkomen krijg je vijf soorten kaftpapier waarmee je aan de slag kan. Maar je kan er ook komen genieten van duizend-en-één dingen.

Je kan er een gezellig praatje doen in ons ‘Ezelsoorcafé’, een stapje zetten in onze vrijetijdsmarkt waar gezinnen kennis kunnen maken met het vrijetijdsaanbod van Linkebeek of deelnemen aan één van onze workshops: pimp je brooddoos,  kunst maken met planken, je eigen gepersonaliseerd T-shirt maken... Als je daarnaast ook nog even de tijd vind om bij onze illustrator te passeren om je boek te laten “bekladden” door zijn meesterwerken, mag je zeker eens aan zijn oor gaan trekken om hem aan het werk te zetten. Kortom, je zal je zeker niet vervelen.

Maar het hoofddoel van deze dag is om je boeken te kaften. Dit kunnen wij niet alleen. Daarom doen wij een warme oproep naar vrijwilligers met het nodige ‘fingerspitzengefühl’. Ben je deze dag vrij en wil je wel een handje komen toesteken om boeken te kaften? Neem dan zeker contact op met Dirk Craps dirk.craps@derand.be of 02/380 39 89

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jul 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 jan 2021
Sam Herremans | 01 jan 2021

archief