Zes zondagen Repair Café in GC de Moelie in LINKEBEEK

Zes zondagen Repair Café in GC de Moelie in LINKEBEEK

Editiepajot_linkebeek
Ingezonden foto
 

Je hoeft niet alles direct weg te gooien als het stuk is maar breng het naar het Repair Café en herstel het samen. Dat is de bedoeling van Repair Café: gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Zo vechten we tegen de nutteloze overconsumptie.

Repair Café is toegankelijk voor iedereen. Het is een ideale plek om sociale contacten te smeden en nieuwe ervaringen op te doen. De volgende edities van Repair Café Linkebeek vinden plaats op zondag 25/01 – 22/02 – 29/03 – 26/04 – 31/05 en 28/06/2015, telkens van 14 tot 18 uur,  in GC de Moelie in de Sint-Sebastiaansstraat 14 in Linkebeek.

8 categorieën van herstellingen komen in aanmerking: elektro – fiets – klein timmerwerk en speelgoed – naaiwerk – messen slijpen – juwelen – informatica - lassen

Heb je voor het ogenblik niets om te laten repareren? Kom dan gerust een kop koffie of een frisse pint drinken terwijl je rustig kan keuvelen met buren en kennissen. Ben je een klusser (of ken je iemand) en ben je bereid om te helpen? Contacteer het Repair Caféteam via mail: repaircafelinkebeek@gmail.com.

Meer info:  www.repaircafelinkebeek.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jan 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 jan 2021
Sam Herremans | 01 jan 2021

archief