LINKEBEEK ‘Proeven’ van minder bekende sporten

LINKEBEEK ‘Proeven’ van minder bekende sporten

Editiepajot_bart_devill___sportdegustatie
ingezonden foto
 

 Op zaterdag 30 mei vanaf 13u nodigt het Sportoverleg Linkebeek op een ‘sportdegustatie’ uit om eens te komen ‘proeven’ van minder bekende sporten. Golf in GC de Moelie? Het kan. Een echte golfpro komt je op punt zetten en je gaat aan de slag.

Kubb?! Iedereen kubbt! Het doel van het spel Kubb is de koning om te gooien, nadat alle kubbs op de speelhelft van de tegenstander zijn omgegooid. Dit is het leukste en spannendste spel dat de laatste jaren uitgevonden is. Ook fat burning staat op de rol. Dit is een intensieve manier van sporten onder begeleiding van een ervaren lesgever. Op een leuke en muzikale manier raak je snel in het zweet. En ik hoor al elke man denken: “Dit is toch niks voor mij!”. Kom het zeker proberen en je zal wel zien.

Zeker nog een vreemde eend in de bijt is Krolf. Krolf wie, krolf wat? Iedereen krolft. Dit is een combinatie tussen crocket en golf. Dit is een de perfecte combinatie waar zowel jong als oud het tegen elkaar kunnen opnemen. Als laatste leert men je ook nog de wereld van het schermen ontdekken. En garde!

Op voorhand inschrijven voor de sportinitiaties is wenselijk, aangezien het aantal deelnemers per sessie beperkt is. Deelnemen aan het volledige programma kan, maar inschrijven voor 1 initiatie is ook mogelijk. Het sportoverleg biedt iedere deelnemer een verfrissend sportdrankje aan.

Wil je zelf meegenieten van deze gratis aangeboden sporten? Schrijf je dan snel in!

Info en inschrijvingen: dirk.craps@derand.be of 02/380 39 89 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mei 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 jan 2021
Sam Herremans | 01 jan 2021

archief