Vzw de Rand zoekt een nieuwe zelfstandige uitbater voor het café in GC de Moelie in LINKEBEEK

Vzw de Rand zoekt een nieuwe zelfstandige uitbater voor het café in GC de Moelie in LINKEBEEK

Editiepajot_linkebeek
Ingezonden foto
 

Vzw ‘de Rand’ zoekt een nieuwe zelfstandige uitbater voor het café in GC de Moelie. Het café is een belangrijke pleisterplaats in het hart van het gemeenschapscentrum. Het eigen programma en de activiteiten van verenigingen leveren een aardige klantenbasis, maar ze willen dat café de Moelie ook op zichzelf een succesvolle horecazaak is.

Pascale Leemans, onthaalmedewerker: "We verwachten dat het café onze bezoekers en verenigingen goed bedient, maar daarnaast is er heel wat ruimte om je eigen commerciële activiteiten uit te bouwen. We staan zeker open voor nieuwe suggesties.

De basisuitrusting van het café is aanwezig, de uitbaterswoning staat ter beschikking... Voor het ondernemerstalent rekenen we op jou! Wil je graag een tof en gezellig café uitbaten in een gemeenschapscentrum met een missie? En heb je goede ideeën voor een nieuwe start? Aarzel niet, vraag de infobundel op en stuur je kandidatuur met cv en motivatiebrief voor 18 juni naar Stefaan Gunst, Kaasmarkt 75, 1780 Wemmel,  mailto:stefaan.gunst@derand.be , 02 454 86 57. De infobundel is ook verkrijgbaar aan het onthaal van de Moelie. Wij bieden bijzonder gunstige voorwaarden."

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jun 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 jan 2021
Sam Herremans | 01 jan 2021

archief