LINKEBEEK / SINT-GENESIUS-RODE - HorizonTAAL organiseert stage Nederlands voor kinderen

LINKEBEEK / SINT-GENESIUS-RODE - HorizonTAAL organiseert stage Nederlands voor kinderen

Rode
Ingezonden foto
 

De schoolvakanties zijn het ideale moment om deel te nemen aan leuke activiteiten. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar, voor wie het Nederlands niet de moedertaal is, is het ook goed om tijdens de vakantie Nederlands te leren en te oefenen. Daarom organiseren De Horizon vzw en vzw ‘de Rand’ speelse en leerrijke stages Nederlands.

Met een gevarieerd programma beleven de kinderen een unieke week in het Nederlands. De begeleiders stimuleren de kinderen tijdens het spelen om Nederlands te spreken. Het zijn geen taallessen.

Het thema: Hallo, ben ik bij de receptie van het hotel? We hebben alle kamers gereserveerd. We komen met enkele jongens en meisjes op vakantie. Ik heb nog een paar vragen. Kunnen we ook het restaurant en de keuken reserveren om te koken? Is er een grote zaal om in te spelen? Is er een tuin om te bewegen en zijn er tafels om te knutselen? We kunnen niet wachten. De valiezen staan al klaar. Nog enkele keren slapen en we komen eraan.Tot dan!

Prijs per kind € 96

Praktische info en inschrijven:

Paasvakantie: van 4 tot 8 april 2016 in GC de Moelie – Linkebeek - 02 380 77 51 - i mailto:info@demoelie.be - info NL – FR – DE – EN :  http://www.demoelie.be  

Zomervakantie: van 4 tot 8 juli 2016 in GC de Boesdaalhoeve – Sint-Genesius-Rode - 02 381 14 51- mailto:info@deboesdaalhoeve.be - info NL – FR – DE – EN :  http://www.deboesdaalhoeve.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 feb 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 jan 2021
Sam Herremans | 01 jan 2021

archief