LINKEBEEK Gemeenschapscentrum de Moelie biedt “Urbanize” aan

LINKEBEEK Gemeenschapscentrum de Moelie biedt “Urbanize” aan

Editiepajot_bart_devill___urbanize
ingezonden foto
 

 Op donderdag 5 mei organiseert GC de Moelie te Linkebeek “Urbanize”. Urbanize is een dag vol muziek, dans, graffiti en heel veel hip hop. Tijdens deze dag leert men de aanwezigen kennis maken met de hele wereld van hip hop. Want hip hop is meer dan muziek alleen.

Wat staat er in aanbieding? Verschillende workshops rond beatbox, graffiti, wordslam (leer rijmen op de beats van de muziek) en breakdance. Onder begeleiding van topcoaches en begeleiders zal je je vlug één voelen met deze wereld.

De coaches die je deze dag begeleiden zijn Roncha (wordslam), Belgisch kampioen beatbox Fatty K,  Killerbee (grootmeester in de graffitikunst en hiphop-docenten van dansschool Giants (die al meerdere ereplaatsen behaald hebben op wereldkampioenschappen).

De eerste sessies workshops starten om 10 uur en duren tot 12 uur. Hier kan je de keuze maken uit de vier workshops (beatbox, graffiti, wordslam en breakdance). De tweede reeks workshops starten om 13 uur en eindigen om 15 uur. Hier kan je weer de keuze maken uit de vier workshops. De derde en laatste sessie van workshops start om 15 uur en duren tot 17 uur. Als je de volledige dag deelneemt kan je dus aan drie verschillende workshops deelnemen.

Ben je niet de volledige dag vrij om aan de workshops deel te nemen? Geen enkel probleem. Je kan je inschrijven per workshop. Als je de volledige dag deelneemt dan betaal je 10 euro. Schrijf je per workshop in? Dan betaal je 6 euro per workshop. Inschrijven via www.demoelie.be .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 apr 2016
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 jan 2021
Sam Herremans | 01 jan 2021

archief