Café Combinne bestaat 10 jaar in LINKEBEEK

Café Combinne bestaat 10 jaar in LINKEBEEK

Editiepajot_linkebeek
Ingezonden foto
 

Tien jaar geleden namen Archeduc en vzw ‘de Rand’ het initiatief om in Linkebeek een Café Combinne te starten. Beide organisaties boden hiermee wekelijkse ontmoetingskansen tussen verschillende gemeenschappen en culturen. Tijdens die ontmoeting kreeg het Nederlands telkens een belangrijke plaats als communicatietaal. Wie Nederlands leert, kan de taal hier oefenen.

Bovendien was het leuk om lokale inwoners te ontmoeten en te leren kennen. In die tien jaar kwamen heel wat Linkebekenaren en streekgenoten naar Café Combinne. Nu mag Café Combinne 10 kaarsjes uitblazen. Voor deze feestgelegenheid trakteert Geert, de gastheer, met een hapje en een drankje. Hij nodigt iedereen uit voor een gezellige babbel in het praat- en ontmoetingscafé. Familie, vrienden, jongeren, expats, buren… iedereen is welkom op het feest van Café Combinne. Samen toasten we op de tiende verjaardag!

Afspraak op dinsdag 30 mei vanaf 19.30 uur, in café ‘Gewoon gezellig’ (GC de Moelie), Sint-Sebastiaanstraat 14, 1630 Linkebeek, 02 380 77 51, info@demoelie.be, www.demoelie.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mei 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief