Winnaars Zomerzoektocht LINKEBEEK

C21

Winnaars Zomerzoektocht LINKEBEEK

Winnaars_z_en_z
Ingezonden
 

 Zenne en Zoniën blies verzameling in De Moelie in Linkebeek voor de bekroning van de laureaten van de jaarlijkse Zomerzoektocht van de vereniging. Er waren een tiental  winnaars ex-aequo.  Alle mensen kwamen uit  de streek (Linkebeek, Beersel, Rode...)

Linkebeek is ongetwijfeld de mooiste van alle gemeenten die deel uitmaken van het werkingsgebied van de vereniging. Glooiend en groen landschap, talloze mooie huizen en villa’s, een rustig dorp dat als geen ander zijn landelijkheid heeft weten te bewaren in de schaduw van hoofdstad Brussel.

Voorzitter Roger Swalens en organisator van de zoektocht Mieke Van Gerwen toonden zich dan ook blij met de belangstelling voor de zoektocht.  Gemeenschapscentrum De Moelie van vzw De Rand was de ideale uitvalbasis en bijgevolg ook het aangewezen trefpunt voor de ‘prijsuitreiking’ van de Zomerzoektocht.

Linkebeek is de vijfde in de rij van dit jaarlijkse evenement dat kan rekenen op een groeiende belangstelling. Eerder kwam al Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode, Drogenbos en Halle aan de beurt. Volgend jaar is het de beurt aan (Groot-)Beersel. Dan zullen alle zes gemeenten van de streek tussen Zenne en Zoniën aan de beurt gekomen zijn en is meteen heel het werkingsgebied van de vereniging, dat overeenkomt met de voormalige randfederatie Halle, aan bod gekomen zijn. De winnaars toonden zich verheugd met het onthaal dat ze kregen en de meesten, zo blijkt, zullen volgend jaar opnieuw van de partij zijn.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 okt 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 25 mrt 2024
Hugo Devillé | 28 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 02 feb 2024
Hugo Devillé | 02 feb 2024

archief