LINKEBEEK GC de Moelie heeft heel wat in aanbieding komende weken

C21

LINKEBEEK GC de Moelie heeft heel wat in aanbieding komende weken

Editiepajot_bart_devill___bliesblaasbloess
Bliesblaasbloess / foto ingezonden
 

 

Ook in Gemeenschapscentrum de Moelie hervatten de activiteiten zich in deze corona periode langzaam, maar zeker. Jong en oud worden dan ook terug verwacht om te komen genieten van de evenementen. Zondag  6 februari om 15u brengt Duo Abbraccio “Bliesblaasbloess!”, een familievoorstelling(4+).
Meneer Stekel heeft een huisje gebouwd. Op een plaats waar niemand wil wonen.
Er is niets en toch alles. Daar houdt Stekel van. Plots komt er bezoek! Alleen ziet hij niemand. De boom wiegt, het luikje gaat open, de grond beweegt … Is er iemand binnen? Droomt Stekel? Of ziet hij de dingen vliegen?
Op zoek naar een show vol humor en absurditeiten? Dan is deze muzikale en visuele voorstelling over alleen en samen zijn iets voor jou. Info en tickets: https://bit.ly/3oOrQhC . Voor de filmliefhebbers heeft er een filmmatinee “The Father” plaats dinsdag 15 februari om 14u. Anne zoekt opnieuw een verzorgster voor haar dementerende vader Anthony, die steeds weer alle hulp afwijst. Ze wil zeker zijn dat er goed voor hem gezorgd wordt wanneer zij er niet is. Voor Anthony is niet meer duidelijk wat echt is en wat zich in zijn hoofd afspeelt. Info/tickets: https://bit.ly/347BRSV .

Ook het Brussels Volkstejoêter komt naar de Moelie: ‘Moeste wete wa da’k paas’ Brussels Volkstejoêter Donderdag 17 februari 2022 om 20.00 uur
Gesprekken en geheimen worden gecombineerd in deze komedie van Florian Zeller door het bekende Brussels Volkstejoêter. Patrick is van plan zijn nieuwe vriendin Emma voor te stellen aan zijn vrienden Daniël en Isabel. Een pittig detail is echter dat Patrick tot voor kort een koppel vormde met Laurence, de beste vriendin van Isabel. Aanvankelijk kijkt iedereen uit naar de ontmoeting, maar de verschijning van Emma slaat bij Daniël en Isabel in als een bom. De confrontatie wekt twijfel, frustratie, jaloezie en onzekerheid op. De avond kent veel waarheden … Info/tickets: https://bit.ly/3KMVwIK .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jan 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief