LINKEKBEEK - The Policed treedt op in GC de Moelie

C21

LINKEKBEEK - The Policed treedt op in GC de Moelie

Editiepajot_bart_devill___the_policed
ingezonden foto
 

De muziek van The Police zal ongetwijfeld velen nog vertrouwd in de oren klinken en GC de Moelie zorgt er voor dat men er nog eens volop gaat kunnen van genieten, dank zij The Policed met “Tribute to The Police”.Met een totaal vernieuwende visie op pop en punk, melodie en ritme wist The Police begin jaren 80 de wereld te veroveren.

Tributeband The Policed brengt nu de energie, muzikaliteit en dynamiek van The Police weer tot leven. Dat is niet eenvoudig, maar 3 professionele muzikanten uit Nederland slagen er wonderwel in. Barth De Klerk speelt en klinkt als gitarist niet alleen als Andy Summers, maar bedient met zijn voeten ook de Moog Bass-synthesizer. Anton Arema heeft 2 conservatoriumdiploma’s en met zijn stem als een nachtegaal is hij de perfecte Sting-imitator. Kees De Jong komt als drummer aardig in de buurt van zijn grote idool Stewart Copeland. 

The Policed en “Tribute to The Police” zaterdag 19 november om 20u in GC de Moelie Sint-Sebastiaanstraat 14 1630 Linkebeek. Info/Tickets: https://bit.ly/THEPOLICED .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 nov 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 13 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief