BEVER - Crea-stage bij Thierry

C21

BEVER - Crea-stage bij Thierry

Steiner_school_turnhout_014
 

De leerlingen van de steinerschool uit Turnhout(foto), zes kinderen en de juf noemde Mai, kwamen onlangs naar het atelier van kunstenaar Thierry Van Vreckem in Bever. Samen met de kunstenaar – die het heksenbeeld voor de gemeente Bever maakte – werd er  geschilderd op doek, grafiek, met vetkrijtjes en ecoline gewerkt en eventjes geproefd van hoe een kunstenaar nu echt leeft. Ze waren hier een ganse week op bezoek in Bever, naast het creatieve was er ook tijd voor een wandeling van de Kapellekesroute en gingen ze zwemmen naar de Gavers.
 
“ Bij deze wil ik jullie ook melden dat er bij mij thuis een crea-stage voor kinderen tussen 4 jaar en 16 jaar doorgaat van 14 juli tot 18 juli 2008,  
van 8u tot 17u, iets later of vroeger is uiteraard geen probleem!!
Dit alles gaat door in mijn atelier, we zullen kunstwerken maken in keramiek, schilderen, tekenen," aldus Thierry. Op vrijdag 18 juli is er dan een grote tentoonstelling met een drankje en een hapje. Let wel op: inschrijvingen zijn beperkt. De prijs bedraagt 80 euro overschrijven op rekeningnr : 979-6479305-01 . Het adres van Thierry Van Vreckem is: Romont 5,  in Bever. Meer info op  0485/731179.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jun 2008
Marc Colpaert
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief