BEVER – Octopus gaat aan de slag

C21

BEVER – Octopus gaat aan de slag

Dsc02671
 
Thuishulp_octopus_bever

Vanaf Nieuwjaar gaat in Bever Thuishulp Octopus van start. Het nieuwe dienstenbedrijf biedt degelijke en betaalbare hulp in huis aan éénieder die een extra hand kan gebruiken.

De nieuwe bedrijfsleidster Vera Heymans is sinds ruim een jaar druk in de weer met de oprichting van haar nieuwe onderneming. Uit ervaring weet zij dat een drukke job combineren met een gezin niet altijd rozengeur en maneschijn is. Poetsen, wassen, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden … allemaal klussen die af en toe het leven kunnen lastig maken. Ondersteuning in het huishouden kan tijdens moeilijke momenten dan ook soelaas bieden.

Thuishulp Octopus biedt makkelijke, betaalbare, wettelijke hulp op maat aan. Het servicebedrijf werkt op basis van dienstencheques. Poetsen, strijken, wassen, koken, dweilen, ... De klant betaalt één dienstencheque per gepresteerd uur. De prijs van een dienstencheque bedraagt momenteel 7 euro. Wie zijn aangekochte dienstencheques aangeeft in zijn belastingaangifte krijgt bovenop 30% belastingvermindering op de aankoopprijs. De uiteindelijke kostprijs van een cheque voor de gebruiker komt derhalve op 4,90 euro.

De dienstencheques dienen besteld bij Sodexo. Het bestellen van dienstencheques bij deze firma kan enkel na het aanvragen van een gebruikersnummer. Hiervoor wordt gesurft  naar www.dienstencheques-rva.be. Na nagenoeg een week wordt de afnemer zijn of haar gebruikersnummer toegestuurd en kunnen dan dienstencheques besteld worden. Na betaling worden de cheques op het thuisadres toegestuurd. Deze service is gratis. Octopus is de nieuwe klanten graag behulpzaam bij het vervullen van deze formaliteiten.  

Thuishulp Octopus is gehuisvest in Romont, 5 en is telefonisch bereikbaar op 054/58 03 62 of op 0485/ 94 22 70.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 nov 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 23 mei 2023

archief