GALMAARDEN - Rouwregister voor voormalig burgemeester Pierre Deneyer

C21

GALMAARDEN - Rouwregister voor voormalig burgemeester Pierre Deneyer

Colpaert_galmaarden_pierre_deneyer_3
Gewezen burgemeester Pierre Deneyer is niet meer.- Foto Marc Colpaert
 
Het lokaal bestuur Galmaarden ontving het droevige bericht dat voormalig burgemeester Pierre Deneyer is overleden. Hij werd 80 jaar. Pierre overleed thuis omring  door zijn familie. Net zoals hij het wenste. Pierre Deneyer was burgemeester van onze gemeente van 2000 tot 2018. Hij was een zeer gewaardeerde en heel betrokken burgemeester. Hij heeft veel betekend voor onze gemeente en stond altijd klaar voor iedereen.
 
Het lokaal bestuur Galmaarden hangt de officiële vlaggen halfstok en opent vanaf morgen een rouwregister in het gemeentehuis (Marktplein 17 – Galmaarden), dit tot en met 2 februari 2024. Tijdens onze openingsuren kan iedereen er terecht om een klein woordje ter afscheid te noteren.
Digitaal condoleren kan via https://www.begrafenissen-luypaert.be/nl/overlijdensberichten/index.htm.
Het college van burgemeester en schepenen van Galmaarden biedt namens de gemeenteraad, alle medewerkers en heel de gemeente haar medeleven aan bij zijn familie. We wensen zijn nabestaanden veel kracht en sterkte toe de komende tijd. Er wordt in intieme kring afscheid van hem genomen, dat was zijn wens. Rust zacht Pierre.
  
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jan 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief