In Akrenbos in Bever is het weldra opnieuw volop feesten want Kermis Akrenbos komt eraan

C21

In Akrenbos in Bever is het weldra opnieuw volop feesten want Kermis Akrenbos komt eraan

Affiche-2024
 
A_bever_feest__kopie_
ingezonden foto
 
In Bever gaan ze tijdens het laatste weekend van juni nog even volop feesten voor de 50 ste editie van Kermis Akrenbos. Sinds vorig jaar gaat alles door op een nieuwe locatie. Dit jaar opnieuw speciaal, want ze gaan voor de 50ste editie !
De "oud Sint-Elooisvrienden" organiseerden deze tweedaagse kermis voor het eerst in 1974 en deden dit 20 jaar lang. Dan vonden ze het welletjes en stopten ermee. Maar een jonge ploeg nam over en (wie had dat gedacht !) zij organiseren deze mooie kermis na 30 jaar nog steeds opnieuw ! De jonge mensen van toen zijn ondertussen ook al wat ouder, maar de groep is aangevuld door jong bloed.
Deze sfeer zit héél goed en de organisatie is geen "werk", maar een plezante hobby. 
 
Op zaterdag 29 juni is het vooral de bedoeling dat de jeugd zich eens gaat uitleven na een druk schooljaar. Onze Mega Fuif geeft hen hiervoor volop de kans !Op zondag 30 juni verwachten we ze natuurlijk opnieuw, maar dan samen met de rest van ons trouw publiek.
Om 13u30 starten we met ons Darts toernooi. Dit is enkel voor vooraf ingeschreven ploegen. Wegens groot succes sloten we inschrijvingen (meer dan 30 ploegen !) al af. Maar  komen supporteren en meegenieten is de boodschap ! Wie neemt de Darts Kermis Akrenbos trofee 2024 mee naar huis ? Daarnaast is er ook een kubb toernooi. Meer dan 20 ploegen dagen elkaar uit !
's Avonds omstreeks 19u verwelkomen we Margriet en Célien Hermans. Margriet kennende zal er wel serieus gelachen worden ! Ambiance verzekerd ! De Sint-Elooisvrienden hopen dat de mensen echt opnieuw kunnen genieten van onze kermis, elkaar nog eens terugzien en samen veel plezier beleven ! Kom gerust maar eens langs !

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jun 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 jun 2024
Marc Colpaert | 10 jun 2024
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief