NINOVE - Een schooljaar vol vrije tijd

C21

NINOVE - Een schooljaar vol vrije tijd

Logo

Eind mei liepen zowel het Zomers Zakboekje als de seizoenbrochure 2014-2015 van CC De Plomblom van de drukpersen: tweemaal het levende bewijs dat er schwung in Bruisend Ninove zit. Ook voor de scholen valt er heel wat te beleven. CC De Plomblom, de bib en heel wat andere stadsdiensten organiseren tientallen aantrekkelijke activiteiten. Ook voor de lagere scholen, zelfs voor de kleuters, en meer dan je denkt ook voor de middelbare scholieren.

De vrijetijdssector stelt haar ‘rijker dan je denkt’-aanbod op maat van de scholen voor op een eerste Scholenbeurs op woensdag 4 juni. Directies en leerkrachten van alle lagere en middelbare scholen uit Ninove en de ruime regio komen snuffelen in alle pedagogisch verantwoorde plannen van sport-, jeugd- en andere stadsdiensten. CC De Plomblom stelt in primeur haar scholenprogrammatie voor volgend schooljaar voor. De bibliotheek geeft tekst en uitleg bij bestaande en nieuwe initiatieven.
Is er volgend schooljaar in het cultuurcentrum een voorstelling voor kleuters? Gaan we nog eens strippen in de bib? Moeten we reserveren voor een tentoonstelling? Welke workshops organiseert de jeugddienst? Hoe zit dat met de sportdagen in de sporthal? Alle scholen ontdekken het op de eerste Scholenbeurs op woensdag 4 juni vanaf 12.30 uur tot 15.30 uur in CC De Plomblom. Elke aanwezige school ontvangt een valies met pedagogisch verantwoorde verrassingen!
Meer info? Cc De Plomblom, ccbalie@ninove.be, 054 34 10 01
 
 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mei 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 14 nov 2022
Marc Colpaert | 12 nov 2022

archief