Ingrid De Vuyst met tentoonstelling Dieren in GERAARDSBERGSE Bib

C21

Ingrid De Vuyst met tentoonstelling Dieren in GERAARDSBERGSE Bib

_dsc8664
Foto: © Jimmy Godaert

Ingrid De Vuyst uit Ninove werkt  sinds 1986  als zelfstandig plastisch kunstenaar. Ze is gespecialiseerd in  het maken van illustraties, portret- en dierenschilderijen en  stelt momenteel tentoon in de stedelijke bibliotheek van Geraardsbergen met een reeks onder de noemer Dieren.

De kunstenares heeft een grote bewondering voor de natuur en dieren.Ze schildrt haar werken op doek in pastel, acryl, aquarel of olieverf. Het zijn stuk voor stuk zeer realistische werken , waarbij de geportretteerde dieren heel scherp in beeld worden gebracht.
Een tweede passie van De Vuyst zijn stripverhalen. ‘Al  sinds haar prille jeugd droomde ze ervan om mee te werken aan het creëren van strips. Het is niet bij een droom gebelven want sinds 2007 kleurt ze stripverhalen in, zowel met de hand als digitaal. Momenteel  werkt Ingrid  zelfs mee als tekenaar aan een nieuwe reeks over de scouts. Ze is ook bezig aan het maken van een eigen stripalbum.
De kunstenares is daarnaast ook mede-organisator van het jaarlijkse stripfestival in Geraardsbergen. Dat groeide intussen uit tot een hoogstaand evenement waar stripfanaten kennis kunnen maken met bekende binnen- en buitenlandse stripauteurs.
Expo Ingrid De Vuyst in de bib in Gasthuisstraat 28, tot eind augustus, tijdens de openingsuren.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jun 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 14 nov 2022
Marc Colpaert | 12 nov 2022

archief